Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
20.05
Понедельник
ЗАВТРА
21.05
Вторник
П.ЗАВТРА
22.05
Среда
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Умер Андрей Тарнаруцкий


14.11.2011


В суботу, 12 листопада у Сумах помер Андрій Тарнаруцький.

«Просто немає слів... і сил немає сприйняти таку несправедливість. Єдине, що лишається - пам’ять… Пам’ять про ТЕБЕ.

Ми всі намагалися вчитися в тебе, захоплювалися твоїм інтелектом і вірою в майбутнє України. Ти багато залишив нам – віру в життя, віру в те, що світ можна змінювати на краще. І що кожен із нас повинен бути кращим.

Андрій Ярославович, ти ніколи не втрачав ВІРИ, і тобі б не сподобалось, аби ми опустили руки… Знаємо, що ти віриш у наші силу й любов. І ми зможемо», - Олександр Хоруженко, с которым Андрей работал последние годы.

Андрій Тарнаруцький

Виконавчий директор неурядової організації "Центр досліджень регіональної політики", керівник прес-центру SumyNews.

Випускник Сумського національного аграрного університету за спеціальністю “Менеджмент організацій”(2004 р.) та Національної юридичної академії України ім. Ярослава Мудрого за спеціальністю “Правознавство” (2008 р.).

Неодноразово підвищував кваліфікацію, пройшовши навчання в Літній школі медіа-права Інституту медіа права (2005 р.), курс “Висвітлення європейської та євроатлантичної інтеграції” в Укртелерадіопресінституті (2009 р.) та ін.

З березня 2003 року працює в Центрі досліджень регіональної політики (ЦДРП) експертом з правових питань, очолював моніторингову групу ЦДРП з питань дотримання суб’єктами виборчої кампанії законодавства України про вибори, а з 2005 року - виконавчим директор організації.

В липні 2004 року призначений регіональним координатором Міжнародного Республіканського Інституту в Сумській області.

В листопаді 2004року став координатором Програми ОБСЄ “Правова допомога виборцям”. В якості юриста очолив мобільну групу Харківської правозахисної групи та представляв інтереси представників друкованих медіа в судах Сумської області.

В 2005 року працював юристом в Сумській обласній державній телерадіокомпанї.

З липня 2005 року і до листопада 2011 р. працював виконавчим директором Центру досліджень регіональної політики.

З вересня 2005 до вересня 2006 – працював головним спеціалістом відділу аналітичного забезпечення Управління з питань внутрішньої політики Сумської облдержадміністрації.

З вересня 2006 і до сьогодні – робота редактором, коментатором та спеціальним кореспондентом у Сумській обласній державній телерадіокомпанії.

З лютого 2009 року – керівник прес-центру SumyNew.



 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua