Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
09.05
Четверг
ЗАВТРА
10.05
Пятница
П.ЗАВТРА
11.05
Суббота
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Чмыря будут учить демократии


09.02.2012

Депутат Сумского городского совета Александр ХОРУЖЕНКО, директор организации "Центр досліджень регіональної політики" на сайте продолжает исследовать перспективу пребывания в Страсбурге делегации Сумской области и истинную цель ее визита.
Александр Хоруженко, внимательно изучив программу пребывания делегаций, утверждает, что 20-22 марта в Страсбурге состоится 22 Сессия Конгресса локальных и региональных властей Совета Европы». «Тобто, люди говоритимуть про виклики демократії і взаємовідносини регіональної влади та місцевого самоврядування в контексті, в т.ч. економічної кризи.
І от в кінці робочого дня, після 19:00 год. в лоббі конференц-залу організатори попросили зробити виставку для єврорегіону "Ярославна", де я так розумію типу держави-партнери [Росія та Україна] повинні показати як вони будують демократичні інституції у себе в країнах. При чому, показати в картінках. Бо як інакше можна показати те, чого насправді не існує.
А весь той день, і наступний також, - найкращі мери та регіональні політики Європи будуть вчити горду і самозакохану делегацію із Сумської області ЯК РОЗБУДОВУВАТИ ДЕМОКРАТІЮ ТА МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ, в тому числі і в Україні. Так сказать, майстер-клас для провінціалів. Думаю, їм не сподобається.
Де вони там будуть шукати інвестиції, - мабуть знає тільки ЮПЧ. Але не признається», - пишет Александр Хоруженко.
Напомним, на своей пресс-конференции губернатор Сумской области Юрий ЧМЫРЬ заявил журналистам, что на 20 марта запланирована презентация Сумской области в Страсбурге, во Дворце Совета Европы. «Готовим материалы, будет общение с депутатами Европарламента», - сообщил губернатор.


Полный текст статьи Александра Хоруженко


 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua