Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
29.04
Понедельник
ЗАВТРА
30.04
Вторник
П.ЗАВТРА
01.05
Среда
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Заява С”диного опозиційного кандидата у м. Суми Олега Медуниці


28.10.2012

28 жовтня, у день виборів нас можуть чекати масові провокаціС— та фальсифікаціС—.

Зокрема, сьогодні з самого ранку сумчанам почали масовано відправляти смс такого змісту:

"Просим поддержать нас на выборах.

Партия Партия регионов (№20)

Кандидат:

Округ 157 Епифанов А.А.

Округ 158 Костенко А.М."

У смс заклик голосувати за кандидата від ПартіС— регіонів А. Р„піфанова, що С” прямим і брутальним порушенням закону про вибори, а зокрема заборони агітувати у день та переддень виборів.

Цей факт виглядаС” абсурдно разом із заявою штабу А.Р„піфанова, розповсюдженою сьогодні ж зранку, у якій провладний кандидат заперечуС” свою здатність і причетність до майбутніх фальсифікацій, які детально описуються у документі. Крім того, А.Р„піфанов звинувачуС” опозицію у потенційних фальшуваннях.

Я відповідально заявляю, що ми не плануС”мо жодних фальсифікацій і не маС”мо стосунку до брудних технологій ні у день виборів, ні до тих, що застосовувалися протягом виборчоС— кампаніС—. У нас немаС” ані наміру, ані можливості друкувати фальшиві бюлетені.

Більше того, заява А.Р„піфанова свідчить про те, що все ж таки можна очікувати масований вкид "фальшивих виборчих бюлетенів з відміткою напроти прізвища Р„піфанова Анатолія Олександровича".

Наші волонтери та спостерігачі будуть активно слідкувати за розвитком подій та оперативно передаватимуть інформацію про всі порушення.

Олег Медуниця

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua