Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
05.05
Воскресенье
ЗАВТРА
06.05
Понедельник
П.ЗАВТРА
07.05
Вторник
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Последнее или китайское? Байдак написал Минаеву


27.11.2012

ВР†ДКРИТИЙ ЛИСТ

сумському міському голові МінаС”ву Г.М.

Геннадію Михайловичу! Останнім часом Ви неодноразово робили публічні заяви з приводу того, що начебто я, Байдак Олександр, під час виборів до місцевих рад 2010 року, не виконав фінансових і моральних зобов’язань перед партіС”ю "РР†ДНЕ МР†СТО". Більш того, в одному з останніх своС—х інтернет-блогів Ви заявили, що нібито саме Ви особисто виконали моС— боргові зобов’язання перед партіС”ю, членами виборчих комісій, агітаторами, спостерігачами і т.п..

В зв’язку з такими постійними заявами від Вас на мою адресу, я вимушений офіційно заявити, що всі вищенаведені слова — відверта Ваша брехня! Брехня, яка вже стала просто мистецтвом Вашого спілкування з Сумчанами!

Р† тому я втретС”, але тепер публічно, звертаюся до Вас з вимогою дати офіційне спростування або надати докази Ваших слів, які дескридитують мене, як порядну людину і бізнесмена. А для спрощення ВашоС— відповіді пропоную підібрати правильні відповіді на наступні запитання:

1.Чи був я коли-небудь членом партіС— "РР†ДНЕ МР†СТО"?

2.Чи брав я і які саме зобов’язання перед партіС”ю "РР†ДНЕ МР†СТО" або Вами особисто?

3.ОбТ‘рунтуйте, яку суму і кому я винен за вибори, які відбулися у 2010 році?

4.Чи готові Ви визнати рішення судів про незаконність походження виборчого списку кандидатів у депутати від партіС— "РР†ДНЕ МР†СТО" без мого прізвища і вибачитися переді мною і моС—ми виборцями за ганебну фальсифікацію до якоС— причетні особисто Ви і голова обласного осередку партіС— "РР†ДНЕ МР†СТО" Сокура А.В.?

Честь та гідність понад усе!!!

Без особливоС— поваги до Вас, кандидат в депутати СумськоС— міськоС— ради Байдак Олександр Геннадійович

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua