Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
02.05
Четверг
ЗАВТРА
03.05
Пятница
П.ЗАВТРА
04.05
Суббота
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

В Тростянце депутаты снова не выделили денег на зарплату бюджетникам


14.12.2012

Об этом сообщила на своей страничке в фейсбук пресс-секретарь Тростянецкого горсовета Алина ШАЦКАЯ.

«Тростянецькі депутати продовжують дивувати своС—х виборців оригінальними рішеннями. Цього разу об’єктом прояву депутатських чудасій стали зміни до міського бюджету: депутати виділили кошти на чищення снігу та ліхтарі вуличного освітлення, але не проголосували за кошти, необхідні на заробітну плату та енергоносіС— бюджетним установам - які С” захищеними статтями бюджету.

Після довгоС— перерви опозиційна до міського голови частина депутатів ТростянецькоС— міськоС— ради СумськоС— області, все ж таки вирішили порадувати своС—х виборців присутністю на засіданнях ради. Але прийти на сесію, як виявилося, зовсім не означаС” приймати необхідні для громади рішення. Не погодившись із пропозиціями по змінах до бюджету, запропонованими спеціалістами міськоС— ради, депутати запропонували власні розрахунки. А коли виявилося, що вони не враховують всіх фактичних видатків та бюджетних зобов’язань міськоС— ради, вирішили зовсім за бюджет не голосувати. Згодом у кінці сесіС— під тиском громадськості, за настійливими рекомендаціями керівників комунальних підприС”мств та з огляду на погодні умови було вирішено все ж таки виділити кошти на очищення вулиць від снігу та придбання ліхтарів для освітлення міста, але далі цього питання не рушило з місця. Те, що дитячі дошкільні заклади можуть залишитися взимку без тепла, а працівники культури та міськоС— ради - у грудні без зарплат - виявляС”ться не С” приводом для хвилювання для народних обранців. Цікаво, скільки ще зможуть самі виборці терпіти такі чудасіС— депутатів?», — говорится в сообщении пресс-секретаря Тростянецкого горсовета.

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua