Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
07.05
Вторник
ЗАВТРА
08.05
Среда
П.ЗАВТРА
09.05
Четверг
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Стельмаха попросили поддержать Академию в Сумах


17.01.2013

Советника Президента Украины, экс-главу Нацбанка Украины просят поддержать сумчан.

Секретарь Сумского городского совета Алексей МОВЧАН 16 января направил Почетному гражданину города Владимиру СТЕЛЬМАХУ обращение Сумского городского совета по поводу увольнения ректора УАБД Анатолия Епифанова и возможной реорганизации вуза.

"ЗвертаС”мося до Вас як до Почесного громадянина міста Суми з проханням підтримати сумчан.

Керівництвом НБУ прийнято рішення про звільнення з посади ректора Державного вищого навчального закладу "УкраС—нська академія банківськоС— справи Національного банку УкраС—ни" Почесного громадянина міста Суми, професора, доктора економічних наук, Заслуженого економіста УкраС—ни Анатолія Олександровича Р„піфанова, який разом з Вами був ініціатором та безпосереднім учасником створення цього вишу.

Вам, як нікому іншому, відомо скільки сил віддано АнатоліС”м Олександровичем Р„піфановим протягом становлення АкадеміС— та задля С—С— визнання на державній та міжнародній аренах.

У зв’язку зі звільненням ректора УкраС—нській академіС— банківськоС— справи Національного банку УкраС—ни загрожуС” не тільки перспектива залишитися без фундатора, але й реорганізація навчального закладу з пониженням статусу унікального вишу.

Міським головою міста Суми ГеннадіС”м МінаС”вим 10 січня 2013 року була скликана позачергова сесія СумськоС— міськоС— ради, на порядку денному якоС— стояло лише одне питання, а саме - рішення "Про звернення до Президента УкраС—ни, Прем’єр-міністра УкраС—ни, Голови Національного банку УкраС—ни, голови СумськоС— обласноС— державноС— адміністраціС— та голови СумськоС— обласноС— ради" щодо втручання у ситуацію зі звільненням Анатолія Олександровича Р„піфанова та ймовірною реорганізаціС”ю цього навчального закладу.

Фракціями ПартіС— регіонів, КомуністичноС— партіС— УкраС—ни,В  "Рідного міста", "Фронту змін" та ВО "Батьківщина" даний проект рішення було підтримано одноголосно.

Депутати СумськоС— міськоС— ради, громада міста Суми звертаються до Вас з проханням підтримати ініціативу СумськоС— міськоС— ради щодо подовження терміну діС— контракту Анатолія Олександровича Р„піфанова на термін, передбачений законодавством УкраС—ни, а саме п’ять років, у зв’язку з перемогою на конкурсі, і не допустити реорганізаціС— Державного вищого навчального закладу", — сказано в обращении, размещенном на сайте мэрии.

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua