Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
04.05
Суббота
ЗАВТРА
05.05
Воскресенье
П.ЗАВТРА
06.05
Понедельник
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

«Порву за Академію»: студенты УАБД призывают не верить политикам


05.02.2013

Студенты УАБД НБУ, создавшие страницу "Порву за Академію" в fb, призывают не верить политикам и в частности губернатору Сумской области Юрию ЧМЫРЮ в вопросах, касающихся реорганизации вуза.

"Парадокс в тому, що реорганізація мала пройти тихо, — пишут они. — Ю.Чмирь підтвердив С—С— наявність. НБУ злякалось шуму. Саме піднятий кіпіш, в тому числі Г. МінаС”вим дав цьому розголос. Р† С” ймовірність, що цей процес відтермінований на рік-два. Але розпорядження КМУ дійсне і НБУ може виконати його в будь-який момент. Дуже хочеться вірити в те, що Академія тепер в безпеці, однак документи говорять про інше.

Тому поки питання підвішене в повітрі.

Сьогодні зі слів в.о. ректора зрозуміло лише одне — А.Р„піфанову ректором не бути. Факт реорганізаціС— він заперечуС” або говорить, що офіційно такого не чув. Дійсно, що ж він ще скаже?

Сьогодні жодних дій вчиняти немаС” сенсу. ЗалишаС”ться тільки сподіватися, що хоча б на рік Академію дійсно залишать в спокоС—.

Ми не закликаС”мо до безглуздого бунту. Ми просимо бути завжди готовими до захисту АкадеміС— і не вірити політикам, але вірити фактам".

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua