Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
04.05
Суббота
ЗАВТРА
05.05
Воскресенье
П.ЗАВТРА
06.05
Понедельник
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Против кого дружим: Волков рассказал о работе с Деркачем, Молотком и Медуницей


20.02.2013

Народный депутат Александр Волков считает, что Андрей Деркач и Игорь Молоток настроены на конструктивную работу и результат, а Олег Медуница ведет закулисную игру по расколу объединенной оппозиции. Об этом он заявил в интервью Краснопольскому сайтуВ krasnews.at.ua.

» Ви знаС”те, я дуже сильно сумніваюся, що всі шестеро мажоритарників від СумськоС— області здатні об’єднатися. Бо сьогодні деякі народні обранці направили своС— зусилля не на виконання своС—х передвиборчих програм, а на дискредитацію мене як народного депутата. Збирають підписи про моС” відкликання, обклеюють мій офіс ганебними плакатами. Тож про яке об’єднання може йти мова? Перед своС—ми виборцями я сам нестиму відповідальність. А вони краще б людям допомагали та думали, як виконати передвиборні обіцянки!

Р† взагалі, яке моральне право вони мають мені робити якісь закиди? Самі вони хто? Візьміть хоча б нардепа по 157-му виборчому округу Олега Медуницю. Він ніколи не був членом партіС— "Батьківщина". Навпаки при Ющенку був замом губернатора і звинувачував у всіх гріхах та знищував партію "Батьківщина" і саму Юлію Володимирівну (шкода, що це деякі члени ВО "Батьківщина" забули). Але втелепав, що тільки під брендом "Батьківщина" може потрапити під купол Парламенту. Після виборів пройшло три місяці. Р† що робить новоспечений обранець? ПовертаС” собі членство у партіС— "За УкраС—ну!" та починаС” свою улюблену справу: закулісну гру по розколу об’єднаноС— опозиціС—. Звичайно, сумчани такий "кидок" не "проковтнули". Створили громадський рух "Сумщина без Медуниці", почали вимагати у обранця повернути мандат. Медуницю це обурило. Як це так, на нього, вічного революціонера, "котять бочку"?

Під час акціС— протесту він у нападі люті за барки потягав хлопчину, що у гучномовець зачитував звернення руху "Сумщина без Медуниці" до громадськості. Я не розумію, чому обранець народу забув про елементарні етичні норми? Адже це його виборець! Перед ним не кулаками треба махати, а роботою доводити, що ти вартий його довіри! Тому час покаже, хто С” хто, хто з якою метою протиснувся у Верховну Раду. Народ у нас мудрий. Його не обдуриш. Піаритися треба було до виборів, а зараз час засукати рукава і працювати на благо громади!

Спільну мову ми знайшли з АндріС”м Деркачем та Р†горем Молотком. У мене з ними повне порозуміння, працюС”мо разом в бюджетному комітеті. Подали вже багато пропозицій до залучення коштів на капітальні вкладення та регіональний розвиток Сумщини. Ці депутати настроС”ні на конструктивну працю і результат. Р†нші ж, мабуть, ще не зрозуміли, як і що С—м робити у парламенті», — заявил Александр ВОЛКОВ В в интервью.

 

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua