Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
29.04
Понедельник
ЗАВТРА
30.04
Вторник
П.ЗАВТРА
01.05
Среда
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Дискотека в столовой СумГУ отменяется: «Свободе» отказали из-за поминок


15.03.2013

Утром 15 марта в редакцию "Панорамы" позвонили из облгосадминистрации и попросили снять новость о проведении дискотеки в украинском стиле, организатором которой является ВО "Свобода". Мы решили уточнить информацию у организаторов мероприятия. Представитель ВО "Свобода" Михаил КУТОВЫЙ подтвердил, что 14 марта поздно вечером организатору мероприятия Юлии ЛЕВЧЕНКО позвонили и отказали в предоставлении помещения для проведения дискотеки в украинском стиле.

В группе "Студентський ректорат СумДУ" тоже опубликован комментарий по поводу отмены мероприятия: "Студентське самоврядування Сумського державного університету з метою недопущення псування іміджу університету повідомляС”. Як нам стало відомо з соціальних мереж http://vk.com/event50817533 та інтернет-медіа http://rama.com.ua/sumchan-priglashayut-na-diskoteku-…. ВО "Свобода" активно запрошують всіх бажаючих завітати у неділю 17 березня на сучасну украС—нську дискотеку до Р‡ДАЛЬНР† СумДУ. - значится в группе. — Офіційно заявляС”мо, що на сьогодні ніхто не звертався до адміністраціС— СумДУ з проханням надати у користування приміщення С—дальні, а тому всі повідомлення про проведення зазначеного заходу С” неправдивими! Сумський державний університет знаходиться поза політикою, а тому, на майбутнС”, радимо всіх, хто хоче щось організувати на базі СумДУ погоджувати своС— діС— з адміністраціС”ю, дотримуючись відповідних процедур".

Организаторы мероприятия сегодня планируют сообщить о дальнейшей судьбе мероприятия. "Ми подавали заявку за два тижні до запланованоС— дати, тоді нам погодили проведення заходу, — говорит Юлия Левченко. - Вчора ввечері мені зателефонували і сказали, що С—дальня буде зайнята через те, що в ній будуть чиС—сь поминки. Я думаю, що це лише формальність. Скоріше за все, адміністрація боС—ться що на дискотеку прийдуть іноземці і буде бійка. Але ми обіцяС”мо, що захід все одно відбудеться, навіть якщо доведеться проводити його на вулиці. Сьогодні до вечора ми знайдемо інше приміщення і повідомимо про нове місце проведення у групі заходу в соцмережах".

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua