Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
19.09
Четверг
ЗАВТРА
20.09
Пятница
П.ЗАВТРА
21.09
Суббота
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Две Юли: «самые известные груди» сумской «Свободы» вышли из партии


10.04.2013

Юлия Загорулько и Юлия Митрофанова написали заявление о выходе из ВО «Свобода». Девушки мотивировали свой поступок негативным отношением к ним внутри партии и изменением политической ориентации ВО «Свобода».

«Ми заявляС”мо, що наші погляди з сумським осередком ВΠ“Свобода” дійсно кардинально розходяться: ми не бачимо себе в одній політичній силі поряд з комуністами, злочинцями і популістами, яким потрібна лише влада та гроші», — говорится в заявлении Юлии Загорулько и Юлии Митрофановой.

Девушки, по мнению многих блогеров и пользователей соцсетей, стали известными благодаря откровенной демонстрации своих пышных форм на фоне партийного флага на фотографиях, выложенных на их страницах в соцсети.

Заява членів СумськоС— організаціС— ВΠ“Свобода” про вихід з партіС—

У Сумський обласний комітет ВО "Свобода"В 

Від Загорулько. Ю.Д.В 

та

МитрофановоС— Ю.В.

Заява

Просимо прийняти нашу заяву про вихід із ВО "Свобода".

У 2010 році ми, виходячи з наших внутрішніх політичних переконань і поточноС— ситуаціС— у краС—ні, вирішили розпочати співпрацю з ВΠ“Свобода”, як ідеологічною, радикальною украС—нською націоналістичною партіС”ю. Принаймні, так нам тоді здавалось. У Сумах було створено й зареС”стровано Сумську міську організацію ВΠ“Свобода”, яку очолив тоді М. Барденюк.

В складі партіС—, на той час, налічувалося близько 6 членів (активних).

За 2010-2012рр. роботи в місті Суми вдалося більш ніж удвічі покращити результат на загальнонаціональному рівні.

З 2012 р. масові акціС— проводилися в умовах відсутності фінансування та організаційноС— підтримки з центру, адже сумський обласний голова Р†. Мірошніченко не часто з’являвся у нас, тому ми виступали організаторами та активними учасниками всіх акцій сумськоС— міськоС— організаціС—. За час нашоС— активноС— роботи до роботи залучалося багато молоді.

Жодного незадоволення нашою роботою керівництво партіС— не висловлювало.

Проте, після проходу ВО "Свобода" до ВР, ситуація змінилася. Одразу ж активно почали залучатись до партійноС— роботи люди, які на нашу думку, мають вельми сумнівну репутацію (політичну теж) і не можуть бути представниками політичноС— сили, яка публічно заявляС” про свою націоналістичну ідеологію і вимагаС” люстраціС— за принципом трьох К - кадебістів, кучмістів і комуністів, а також мають фінансово-економічні злочини.

За весь час активноС— роботи в партіС—, ми жодного разу не були делеговані на партійні з’їзди та не надавалося і найменшоС— можливості кар’єрного росту. А натомість наразі посади та відзнаки отримують люди, які прийшли набагато пізніше і проявили меншу активність за нас. Для нас, як для активних та ініціативних свободівців це образливо.

До всього цього, хочемо додати, той факт, що наразі особисто до нас, Загорулько ЮліС— та МитрофаноновоС— ЮліС—, змінилося відношення в гіршу сторону. На нашу думку, саме за ініціативи М. Подоліна, останні пів року нас повністю усунули від всіС”С— партійноС— роботи. Дійшло до того, що з нами навіть не вітаС”ться більшість партійців "дружков" Подоліна Міши. До того ж, хочемо зазначити, що саме він практично "керуС”" всім осередком. Р† не розуміС”мо, чому ми повинні слухати "авторитетну" думку саме ціС”С— людини і виконувати С—С— накази.

В організаціС— приблизно 30 "мертвих душ", які приходять лише на збірки за присутності Р†. Мірошніченка, які не виявляють ніякоС— практично активності, проте до них набагато краще і поважніше відношення ніж до нас. Ми вважаС”мо, що це принизливо так до нас ставитися.

Всі п’ять років, які ми присвятили партіС—, порядку в сумському осередку так і не настало. Кожного разу були роздори. Самі ж партійці один одного не підтримують. АкціС— часто через особисту неприязнь чи просто і з принципу ігнорять.

Нас також не влаштовуС” позиція партіС— щодо політичноС— лініС—, яка проявилася після приходу ВО "Свободи" до ВР. Раніше пан О. Тягнибок заявляв: "..боролися з москалями, боролися з німцями, боролися з жидвою та іншою нечистю…»", а зараз він закликаС” повставати украС—нський народ разом з А. Яценюком.

Виходячи з вище викладеного, ми заявляС”мо, що наші погляди з сумським осередком ВΠ“Свобода” дійсно кардинально розходяться: ми не бачимо себе в одній політичній силі поряд з комуністами, злочинцями і популістами яким потрібна лише влада та гроші.

04. 04. 2013р.

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua