Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
05.05
Воскресенье
ЗАВТРА
06.05
Понедельник
П.ЗАВТРА
07.05
Вторник
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Лидер партии "Батьківщина" Юлия Тимошенко поздравляет жителей Сумщины с Днем знаний


01.09.2010

Привітання лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко

з Днем знань!

Дорогі друзі!

Від щирого серця вітаю Вас з початком нового навчального року, з чудовим святом – Днем знань.

Воно рідне, трепетне і дороге для кожного, хто сьогодні відправляє своїх дітей до школи. Воно досі живе у наших шкільних альбомах, у нашій пам’яті, - те саме перше вересня, коли ми одного разу, переступивши поріг школи, стали на неймовірно захоплюючий шлях пізнання і відкриттів. Кожен з нас завдячує шкільним рокам своїм становленням і наступним здобутками. Мабуть, в цьому і є особливість цього свята.

А ще воно — справді першокласне! Для тисяч наших маленьких співвітчизників, які прийдуть у свої «перші» класи. І з цього часу для них буде багато чого вперше: знайомство з учителями і друзями, перші оцінки і успіхи, перші дорослі переживання.

Для мене День знань - це чудові спогади, усміхнені та щасливі обличчя дітлахів, зворушливі сльози на обличчях батьків, букети яскравих квітів. І хоча трішечки сумно, бо закінчилось літо, а разом з ним і канікули, але тільки постійне самовдосконалення робить людину людиною і по-справжньому наповнює наше життя.

Бажаю всім, хто сьогодні сяде за парти у шкільних класах і студентських аудиторіях, бути допитливими, наполегливими в отриманні нових знань. Вірю, що сьогоднішні учні - це гордість Батьківщини, її сьогоднішнє і майбутнє.

А вчителям та батькам хочу побажати мудрості та терпіння. Нехай високе покликання і життєва мудрість додає вам наснаги у вашій благородній місії навчати і виховувати нове покоління українців.

Юлія Тимошенко

PR

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua