Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
30.04
Вторник
ЗАВТРА
01.05
Среда
П.ЗАВТРА
02.05
Четверг
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Медуниця: "МінаС”в свідомо ігноруС” інтереси громади міста на користь чергових «хотС”лок» Чмиря".


07.05.2013

Начало строительных работ на территории школы № 19 и частично сквера КРЗ вызвало много вопросов у жителей района, а также у родителей школьников

"Раз мене міський голова Сум Hennadiy Minayev відправив у пекло за листівки на захист парку від вирубки, я поС—хав туди і подивився за що? Захищати там вже нічого, що хотіли вирубати вже вирубали (я так сподіваюсь все зупинено). Фото нижче.

Тепер, що я зясував по документам будівництва: виділення землі під нинішнС” будівництво не відбувалося, проект не затверджувався, в держкадастрі ця земля ні за ким не закріплена, деклараціС— на будівництво або нема, або видана явно незаконно.

Що відбуваС”ться на місцевості: вирубка дерев у відбулася, в тому числі тих, які до будівництва не мають жодного відношення, будівельники важкою технікою пошкодили дерн в парку і обріз з гілок дерев нагуртували на територіС— парку. На одному з фото чітко видно, як алея із горіха сірого (Juglans cinerea) якому мін. років 70 перериваС”ться і частково вирубана.

Отже МінаС”в свідомо ігноруС” інтереси громади міста на користь чергових «хотС”лок» губернатора Чмиря.

р.s. А гуртожиток для юних футболістів можна було побудувати без таких екологічних втрат. Сподіваюсь винні будуть притягнені, а втрати будуть компенсовані забудовниками і замовниками будівництва, територія буде озеленена. Долучусь", — написал нардеп Олег МЕДУНИЦА на своей странице в фейсбуке.

 

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua