Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
04.05
Суббота
ЗАВТРА
05.05
Воскресенье
П.ЗАВТРА
06.05
Понедельник
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Нужна массовка: Партия регионов просит Минаева «загнать» студентов и школьников на «антифашистский» марш


14.05.2013

Народный депутат Украины Олег МЕДУНИЦА на своей странице в fb выложил документ, в котором председатель общественного совета при облгосадминистрации, регионал Владимир ДЕМУРА просит мэра Сум посодействовать в патриотическом воспитании молодежи города и привлечь их к участию в марше 15 мая.

Напомним, в этот день руководство Партии регионов в многих городах Украины инициировало проведение «антифашистского» митинга.

 

Ниже приводим текст записи Олега Медуницы на его странице:

Нарешті настало "покращення". Причому не лише для людей, а й для самих "покращенців". Останнім тепер уже не залишилося нічого, крім того, щоб розказувати, що винні не вони. Для цього намагаються створити внутрішнього "ворога народу" (С” така технологія відволікання людей від справжніх проблем). Р† вже знайшли - це фашизм. Чому фашизм, не розуміС” ніхто. Але "польот мислі" регіоналівських піарщиків треба оцінити.

Останні кілька тижнів штаби ПР інтенсивно готувалися до операціС— "антифашизм". Сайт ПР був завалений новинами на кшталт "зробимо усе на зло фашизму". Завалений до того, що ця фраза стала в Р†нтернеті мемом. Апогей операціС— - 15 травня. У цей день у Сумах маС” відбутися "антифашистський" марш.

Усе було б добре, якби в таких тусовках брали участь тільки ідейні члени провладноС— партіС— — помахали прапором, начепили ГеоргіС”вську стрічку, прокричали "троС”кратноС” ура" і на цьому би зупинились. Проте вони йдуть далі.

У моС”му розпорядженні опинився лист голови фракціС— ПР у облраді Володимира Демури на ім’я мера, у якому він просить посприяти залученню молоді до мітингу. Це, так би мовити, прохання, від якого не можна відмовитись. Разом з тим, директора шкіл, які отримали вказівку вивести школярів на мітинг, також не знають, як "відпС”тлять". Така ж історія і з учнями ПТУ та студентами вузів. Учнями ПТУ та студентами вузів займалося обласне управління освіти. Чиновники, замість того щоб виконувати своС— посадові обов’язки, займалися організаціС”ю маршу.

Я порадив би представникам правлячоС— партіС— не шукати чорну кішку в темній кімнаті, особливо коли С—С— там немаС”. Вони мусять займатися вирішенням нагальних РЕАЛЬНИХ проблем, як от невиконання бюджетів, збоС— проплат лікарняних, затримка коштів у казначействі й т.д.

Колись влада ПартіС— регіонів в цій краС—ни таки скінчиться. Особисто буду добиватися звільнення з посад усіх причетних до залучення дітей та юнацтва до "антифашистського" маршу, а фактично піар-акціС— ПартіС— регіонів.

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua