Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
02.05
Четверг
ЗАВТРА
03.05
Пятница
П.ЗАВТРА
04.05
Суббота
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Олег Медуница: в деле о 74 млн грн. НДС налоговая нашла «цапа-відбувайла»


22.05.2013

«Не так давно поцікавився у ГенеральноС— Прокуратури, як іде розслідування справи про 74 мільйони ПДВ. Отримав відповідь. Бачу, роблять інтенсивний біг на місці», — пишет на своей странице в facebook народный депутат от Сумщины Олег МЕДУНИЦА.

«Ситуація така: "зіц-председателі" сидять у СР†ЗО, директор одніС”С— із сумських контор, яка формувала податковий кредит, - під домашнім арештом, а один із ключових "персонажів" ціС”С— історіС— Олександр Поляков відпущений під заставу.

Але найбільше "порадувала" податкова. Вони знайшли "цапа-відбувайла". Ним виявилася податковий інспектор, яка проводила перевірку ТОВ "Сумигаз". Ну, зрозуміло, це ж була найбільш винна особа! Даю руку на відсіч, що вона навіть була не в темі, а, тим паче, не в долі. Черкнула підпис під папірцем, як начальник сказав. Р† усе. До речі, у листі зазначено, що звільнили С—С— 5 листопада 2012 року "на підставі п. 1 ст. 36 КЗпП УкраС—ни". А тепер увага - це звільнення за угодою сторін», заявил нардеп.

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua