Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
04.05
Суббота
ЗАВТРА
05.05
Воскресенье
П.ЗАВТРА
06.05
Понедельник
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Ленд-арт симпозіум «Простір прикордоння» розширив територію


11.06.2013

Ленд-арт симпозіум "Простір Покордоння", який проводиться на Сумщині 16 років поспіль, розпочнеться 15 червня і триватиме до 23 червня. Відтепер ленд-арт об’єкти розміщуватимуться між Могрицею та Миропіллям у тих місцях, які здаватимуться авторам найбільш підходящими.

"Художники обиратимуть той ландшафт між Могрицею та Миропіллям, який зможе якнайкраще допомогти втілити задум ленд-арт об’єкта. Ми підвозитимемо учасників симпозіуму до місця, де вони створюватимуть своС— роботи", — розповіла куратор ленд-арт симпозіуму "Простір Покордоння" Анна ГР†ДОРА.

За словами Анни Гідори, після створення ландшафтного заказника на територіС— села Могриця Сумського району учасники ленд-арт симпозіуму не зможуть жити на його територіС— у наметовому містечку. Тому резиденцію художників на час проведення симпозіуму було перенесено до села Миропілля Краснопільськго району. Але своС— об’єкти митці зможуть створювати у будь-якій точці від Могриці до Миропілля.

Ленд-арт художники з УкраС—ни, Польщі та РосіС— приС—дуть до Миропілля 15 червня. Щодня ввечері тут проходитимуть концептуальні виставки, пов’язані з ленд-артом, презентаціС— об’єктів. 22 червня у Миропіллі відкриС”ться ленд-арт парк "Простір Покордоння" та відбудеться музичний етнофестиваль "День сонцестояння". Звершиться симпозіум 23 червня.

Источник: RegioNews

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua