Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
23.04
Вторник
ЗАВТРА
24.04
Среда
П.ЗАВТРА
25.04
Четверг
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Общественники проанализировали "инвестиционное чудо" Чмыря


06.11.2013

"Бюро анализа политики" считает, что только сравнив информацию о количестве выведенных средств из Сумской области и прямых инвестициях можно говорить о том, сколько средств реально привлечено. По данным politanalityk, на одного жителя в область привлечено 368,6 долларов США инвестиций. Это никак не третий результат, как утверждают сотрудники облгосадминистрации.

"Шановні державні мужі в особі голови СумськоС— обласноС— державноС— адміністраціС— та купи його заступників, надайте інформацію, скільки коштів і куди було виведено з СумськоС— області за поточний рік в офшорні зони. Особисто моя думка: ці краС—ни ми вже знаС”мо і нову інформацію навряд побачимо. Але головне тут інше: скільки за поточний рік було виведено коштів з СумськоС— області? Лише після порівняння показників виведення коштів з СумськоС— області та прямих інвестицій можемо стверджувати, що інвестиціС— в область залучаються (якщо взагалі залучаються якісь кошти, а не украС—нські гроші повертаються з офшорів).

П.С. Шановний Юрію Павловичу, візьміть до уваги моС” прохання і за можливості перекажіть своС—м заступникам.

ПЕРЕСТАНЬТЕ ВВАЖАТИ МЕШКАНЦІ СУМСЬКОР‡ ОБЛАСТР† ТУПИМИ!", — написал Андрей БУКИН в статье "Байки про сприятливий інвестиційний клімат в Сумській області"

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua