Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
28.03
Четверг
ЗАВТРА
29.03
Пятница
П.ЗАВТРА
30.03
Суббота
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Новости с Евромайдана: активисты из Сум живы и здоровы, охраняют Дом Профсоюзов (фото)


11.12.2013

"Увага, сумчани тут всі живі й здорові, вони справжні героС—, утримують будинок профспілок. Нардеп Медуниця перекривав дорогу грейдеру- ліг під колеса", — сообщил в 7:30 главный редактор газеты "Панорама" Евгений ПОЛОЖИЙ.

"Беркут відступив від Михайлівськоі барикади. Там нашівЂ¦ Беркут автобусами перекриваС” Хрещатик, консервуС” будинок профспілок. Беркут не йде. Мета — захопити будинок профспілок… прес центрі легкий кіпеш, чекають нападу з тилу будинку", — его последние записи в фейсбуке.

О ночных событиях: "О 00.00 на майдані Руслана і тисяча-півтори народу перед сценою співають гімн. Потім розпочинаС”ться молебен… У цей час на Р†нститутській військові пересувають своС— блок-пости впритул до виходу з метро, метрів на 200. Пояснення майора про причини зовсім не переконлеві. У прес-центрі чекають на штурм — кілька вулиць зверху перекрили для транспорту. Такі новини на цей час…"

"Беркут йде з Р†нститутськоі. Але, думаю, атака піде зверху, з іншого боку. По всьому майдану тривога!" (в 01:00).

Напомним, Киевская милиция объяснила свои действия заботой о коммунальщиках

"Беркут відступив від Михайлівськоі барикади. Там нашівЂ¦ Беркут автобусами перекриваС” Хрещатик, консервуС” будинок профспілок. Беркут не йде. Мета — захопити будинок профспілок… прес центрі легкий кіпеш, чекають нападу з тилу будинку".

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua