Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
20.04
Суббота
ЗАВТРА
21.04
Воскресенье
П.ЗАВТРА
22.04
Понедельник
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Спасибо жителям Сумщины!: "благодарочка" от Чмыря


17.12.2013

Ныне уже экс-губернатор Сумщины Юрий ЧМЫРЬ обратился к жителям области и поблагодарил их за понимание и поддержку.

"Дорогі моС— жителі Сумщини! Сьогодні я звертаюся до Вас з особливо теплими словами… Більш ніж за 3 роки Ви стали для мене рідними - частиною моєї душі. Разом, в С”диній команді, ми робили все, щоб Сумщина стала Новою і кращою.

Ми перезавантажили аграрний комплекс, залучити мільйонні інвестиціС— на підприС”мства, збудували діагностичні центри й дитячий футбольний центр "Барса", відродили Кадетський корпус, оновили театри, храми…

Переконаний: нам багато чого вдалося реалізувати, і сьогодні я дякую кожному жителю регіону за розуміння і підтримку. Я пишаюся нашою Сумщиною! Обіцяю захищати інтереси наших жителів. Кожен розпочатий мною проект для людей буде реалізований до кінця.

Вдячний долі, Президенту УкраС—ни Віктору Януковичу, що зараз маю честь служити всій УкраС—ні! ДіС— влади мають бути зрозумілими для простих громадян. Р† я буду намагатися донести до кожного жителя краС—ни, що влада робить, навіщо і чого нам чекати у майбутньому. Президент УкраС—ни ставить перед нами завдання бути відкритими для людей. Р† я готовий до відвертого діалогу", — написал он на своей странице в фейсбуке.

Напомним, 16 декабря Указом Президента Юрий ЧМЫРЬ назначен заместителем Главы Администрации Президента Украины.

P.s. Подарком сумчанам останется песня, которую спел губернатор на День города

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua