Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
28.03
Четверг
ЗАВТРА
29.03
Пятница
П.ЗАВТРА
30.03
Суббота
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Журналисты Сумщины призывают байкотировать скандальные законы


17.01.2014

Журналисты Сум выступили против скандальных законов и просят международные институты защитить права и свободы граждан Украины. Текст обращения можно подписать всем желающим (г. Сумы, Покровская пл,6, 2 этаж). Журналисты из районов могут прислать подписи на почту главного редактора "Панорамы" Евгения ПОЛОЖИЯВ  pologiy@ukt.net

Заява журналістів Сумщини щодо законів, ухвалених Верховною Радою УкраС—ни 16.01.2014

Ми, журналісти Сумщини, заявляС”мо свою незгоду з прийнятими Верховною Радою УкраС—ни законами ("Про внесення змін до Кримінально-процесуального кодексу УкраС—ни щодо заочного кримінального впровадження" — № 3587, "Про внесення змін до закону УкраС—ни "Про судоустрій і статус суддів" та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян" — №3879) та закликаС”мо колег-журналістів, свідомих громадян УкраС—ни не визнавати й не виконувати означені закони, як такі, що були прийняті у сумнівний спосіб, порушують базові права і свободи громадян та суперечать чинній КонституціС— УкраС—ни.

Ці закони критично обмежують права та свободи громадян: свободу слова, свободу совісті, свободу зібрань, свободу переміщень, право на висловлення власноС— громадянськоС— позиціС—.

Прийняття та впровадження цих законів маС” на меті перетворити засоби масовоС— інформаціС— та журналістів на обслуговуючий персонал чинноС— влади, що унеможливлюС” об’єктивне висвітлення суспільно-політичного життя краС—ни та зводить нанівець сам сенс професіС— журналіста. Ми вважаС”мо, що підписавши ці закони, Президент УкраС—ни В.Ф. Янукович фактично вводить на територіС— УкраС—ни надзвичайний стан та оголошуС” диктатуру.

ЗакликаС”мо усіх наших колег-журналістів, усіх громадян підтримати наше звернення та максимально протидіяти усіма можливими засобами обмеженню конституційних прав та свобод громадян УкраС—ни.

ЗвертаС”мось до міжнародноС— професійноС— журналістськоС— спільноти з проханням усіляко підтримати наше прагнення захистити права та свободи громадян УкраС—ни і наше право на професію.

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua