Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
25.04
Четверг
ЗАВТРА
26.04
Пятница
П.ЗАВТРА
27.04
Суббота
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Общественники в Сумах требуют прекратить сотрудничество милиции с бандитами


28.01.2014

Общественная организация «Бюро анализа политики» распространила Открытое письмо к начальнику Сумского горотдела милиции Владимиру Рапуте. Общественники обеспокоены появлением в Сумах машин с харьковскими номерами у домов активистов и появлением «списка врагов ПР»

Начальнику РВ УМВС в м. Суми

Рапуті В.Р†.

 

Відкритий лист

 

За отриманою нами інформаціС”ю, 27 січня 2014 р. у місто Суми прибуло більше 100 бандитів з Харкова. Громадські активісти вже зафіксували автомобілі з харківськими номерами біля своС—х помешкань. Як вдалося з’ясувати з власних джерел, діяльність "гастролерів" координуС”ться правоохоронними органами. Одним із завдань ціС”С— "роботи" С” залякування, нанесення шкоди здоров`ю і життю громадських активістів міста Суми.

ПриС—зд кримінальних елементів з Харкова співпав з оприлюдненням на офіційному сайті місцевоС— організаціС— ПартіС— регіонів так званого "списку ворогів ПР", до якого включено відомих в області журналістів, громадських діячів та опозиційних політиків.

Деякі активісти, що включені до цього списку, вже отримували погрози на свою адресуВ  та адресу своС—х сімей. Також нам відомо, що в Суми завезені шосткінські слідчі, завданням яких С” фабрикування кримінальних справ проти активістів.

Від імені людейВ  з активною життС”вою позиціС”ю та С—хніх сімей, що зараз відчувають загрозу своС”му здоров’ю і життю, звертаС”мося до вас з такими вимогами:

  1. Припинити співпрацю сумськоС— міліціС— із бандитами;
  2. Припинити фабрикування кримінальних справ щодо людей, які мають відмінну від влади життС”ву позицію.

За будь-яке беззаконня або насильство щодо означених осіб відповідальність ми покладаС”мо особисто на вас. Офіційно заявляС”мо, що не зберігаС”мо вдома та не носимо з собою ніяких заборонених речей, не займаС”мось розповсюдженням порнографіС—, не ведемо пропаганди фашизму та не закликаС”мо доВ  екстремістських дій.

фото. Сумы. 24 января. 9:30. Перед сессией Сумского облсовета милиция и горожане стояли символично.

Р† головне, запам’ятайте: ніякі протиправні діС— проти нас не змінять нашоС— життС”воС— позиціС—.

 

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua