Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
19.04
Пятница
ЗАВТРА
20.04
Суббота
П.ЗАВТРА
21.04
Воскресенье
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Всі небайдужі сумчани мають прийти у середу на сесію міськради в Сумах


29.01.2014

ТроС” мирних людей після "ненасильницьких" дій міліціС— - в лікарні у важкому стані, до одного затриманого взагалі немаС” доступу і досі невідомо, що з ним, семеро засуджено в ніч з понеділка на вівторок Ковпаківським районним судом на місяць-два домашнього арешту з подальшою перспективою отримати великі терміни. Вдумайтеся, сумчани - вночі!!!

Міліція та невідомі люди без форми продовжують силоміць викрадати людей на вулицях нашого міста, як викрали ударівця Дмитра Лантушенка та коменданта сумського майданового містечка Куксу.

Партія регіонів оголошуС” чорні списки своС—х ворогів, а депутат СумськоС— міськради Юрій Перепека стоС—ть на східцях у ніч розгону за спинами солдат внутрішніх військ, а поруч із ними стоять молодики в масках.В 

Чому я, журналіст, потрапив у чорний список ПартіС— регіонів та ще й на перше місто? Тому що Партія регіонів не маС” вже сил терпіти правди про свою діяльність і почала переслідування журналістів та громадських діячів. Такі списки означають лише одне - Партія регіонів у Сумах розпочала офіційне полювання за всіма незгодними. Наскільки мені відомо, зараз готуС”ться постанова про взяття мене під арешт.

Більше того, в місті розгулюють харківські бандити, які відкрили полювання на журналістів і громадських діячів, вона на машинах чергують під редакціС”ю "Панорами", офісом громадських організацій та під моС—м домом.

Це - звичайний фашизм, шановні сумчани, спроба окупаціС— мирного украС—нського міста.

В Р† це значить, що віднині в Сумах міліціС”ю та криміналітетом керують політики, які вирішили силою тероризувати нас, сумчан, позбавляючи права на мирний протест, свободу слова та думки.

Сьогодні вони позбавляють волі наших містян, б’ють нас і хапають на вулицях, а завтра вони прийдуть забирати наші квартири, майно, кидати за грати всіх підряд, як це робили Гітлер та Сталін.

Я впевнений, що тепер, коли на карту поставлено все, вони не зупиняться ні перед чим.

Що ж потрібно робити нам?

Насамперед всім, хто може, і всім, хто не може, потрібно прийти на сесію СумськоС— міськоС— ради і підтримати опозицію в прагненні змістити з посади секретаря СумськоС— міськоС— ради Олексія Мовчана і вимагати відставки всіх членів виконкому від ПРУ, а також негайноС— відставки керівника сумськоС— міліціС— Рапути, який віддав команду на побиття людей.

Впевнений, що сумчанин ніколи не вчинив би такого, але пан Рапута приС—хав керувати сумською міліціС”ю з Шостки, звідти, як кажуть, приС—хали до Сум і так звані "тітушки". Ця людина, що зганьбила мундир офіцера, мусить понести відповідальність за кожну краплю пролитоС— крові мирних сумчан.

Тож люди, приходьте на сесію міськради. Від того, в якій кількості ми вийдемо на свій протест, залежить доля кожного з нас і нашого міста.

Разом - ми сила!

Суми, вставайте!

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua