Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
24.04
Среда
ЗАВТРА
25.04
Четверг
П.ЗАВТРА
26.04
Пятница
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Чмирь та Ратушняк — координатори репресій


03.02.2014

Під керівництвом заступника голови адміністраціС— президента Чмиря Ю.П. та заступника міністра МВС Ратушняка В.Р†. департаментом оперативноС— служби МВС створені обвЂ?С”днані групи за участі представників В департаменту (тобто правоохоронців) та осіб, що входять до складу спеціально створених бандитських угруповань (тобто криміналітету). Метою діяльності таких груп С” ліквідація активних учасників Майдану та вчинення насильницьких дій по відношенню до С—х рідних та близьких як у КиС”ві, так і майже в усіх областях УкраС—ни, — повідомляС” INTV

На Майдані постійно працюють підрозділи зазначеного департаменту, які відслідковують активних учасників і передають необхідну інформацію щодо них бандитським групам, які пересуваються на автомобілях від 4 до 5 осіб.

Слід зазначити, що така "система впливу" на протестуючих вже застосовувалась у 2004 році проти опозиціС— і на той момент такою кримінальною схемою керував той самий Ратушняк В.Р†.

На жаль, після подій 2004-го Ратушняку В.Р†., як і багатьом іншим злочинцям, що діяли під його керівництвом, вдалося уникнути відповідальності.

Таким чином, фактично повну інформацію про зниклих активістів Майданів, як і те які діС— вчинені проти них, однозначно мають вказані керівники.

Варто зазначити, що таке масштабне та систематичне переслідування, направлене проти мирного населення, С” злочином проти людяності. Такий злочин входить до компетенціС— Міжнародного Кримінального суду (Гаазький суд).

Можна стверджувати: в діях заступника голови адміністраціС— В.Януковича і заступника В.Захарченка С” всі підстави для звернення до прокурора Міжнародного Кримінального суду з відповідною інформаціС”ю та просити розпочати розслідування відносно зазначених високопоставлених посадових осіб, які поввЂ?язані з цими злочинами.

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua