Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
28.03
Четверг
ЗАВТРА
29.03
Пятница
П.ЗАВТРА
30.03
Суббота
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Оппозиционные депутаты Сумского облсовета сделали заявление


04.02.2014

Оппозиционные депутаты Сумского облсовета сделали заявление по поводу событий в ночь с 26 на 27 января. Депутаты призывают руководствоваться законом и не выполнять преступные приказы.

Заява.

Ми, опозиційні депутати СумськоС— обласноС— ради глибоко обурені подіями, що відбулися в приміщенні СумськоС— обласноС— ради, в ніч з 26 на 27 січня 2014 року.В  Мирних громадян, які прийшли на прийом до народного депутата Володимира Шульги, було звіряче побито невідомими в міліцейській формі.В  Затриманих сумчан звинуватили в блокуванні приміщення обласноС— ради, хоча ще до цього невідомі заблокували приміщення зсередини. Насправді, влада вдень 26 січня відкрила вільний доступ в приміщення холу ОбласноС— Ради, де відбуваються пленарні засідання, а потім без попередження і пропозиціС— покинути приміщення, почала штурм. Ми звертаС”мося до керівництва області - припиніть тиск на мирних громадян, ми звертаС”мося до керівництва правоохоронних органів - не виконуйте злочинних наказів, а керуйтеся КонституціС”ю та Присягою, яку ви давали украС—нському народу. Нажаль зрозумілою С” позиція Сумського міського голови МінаС”ва Г.М. та його фракціС— "Рідне місто" в Сумській міській раді, які завжди підтримували Партію Регіонів і несуть також повну моральну і політичну відповідальність за пролиту кров сумчан. Ми звертаС”мося до мешканців СумськоС— області - ніхто не може позбавити нас права на мирний протест, ніхто не може нам заборонити вільно висловлювати своС— думки. Не бійтеся, народ завжди переможе. Ми звертаС”мося до керівництва ПартіС— Регіонів в Сумській області: не треба залякувати опозиціонерів та С—х родини репресіями та чорними списками. Ми заявляС”мо, що з моменту оголошення так званих списків "ворогів" ПартіС— Регіонів вся повнота відповідальності за долю опозиціонерів та С—х родин лежить виключно на керівництві області, яке одночасно С” керівництвом партіС— регіонів, а також на керівництві СумськоС— міськоС— організаціС— ПартіС— Регіонів. Пам’ятайте: сумчани на останніх парламентських виборах довели, що вони підтримують опозицію, і ніякими харківськими "тітушками" нас не залякати. Слава УкраС—ні!

Депутати СумськоС— обласноС— ради:

Микола Клочко

Георгій Сахнюк

Сергій Гонор

Віктор Гримайло

Олександр Кудін

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua