Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
19.04
Пятница
ЗАВТРА
20.04
Суббота
П.ЗАВТРА
21.04
Воскресенье
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Керівникам правоохоронних органів СумськоС— області та м. Суми (УСБУ, УМВД, прокуратура) гр. Положія Р„вгена Вікторовича, головного редактора газети "Панорама"


04.02.2014

заява

Мені від посадовоС— особи органу державноС— влади стало відомо, що група осіб в Сумській області розробляС” план по нейтралізаціС— громадських активістів, незалежних журналістів і представників опозиціС—, в рамках цих дій можливі масові заворушення, підпали та за діяння фізичноС— шкоди активістам мирних протестів та пересічним громадянам.

Прошу перевірити, чи знаходилися 4 лютого 2014 р. за адресою м. Суми, вул. Петропавлівська, 61 з 18.00 по 21.00 наступні особи:

- голова СумськоС— обласноС— державноС— адміністраціС— Р†гор Яговдик;

- депутат СумськоС— обласноС— ради Володимир Демура;

- секретар СумськоС— міськоС— ради Олексій Мовчан;

- депутат СумськоС— міськоС— ради Р†гор Перепека;

- депутат СумськоС— міськоС— ради Юрій Перепека;

- начальник СумськоС— міськоС— міліціС— Володимир Рапута;

- один із заступників начальника УСБУ в Сумській області;

- невстановлені особи з м. Харків (і в якій кількості).

Для перевірки даноС— інформаціС— пропоную встановити мобільні термінали систем зв’язку, які були активовані у мережах операторів мобільного зв’язку в зазначений вище час та в указаному місті для встановлення одночасного перебування вказаних осіб. Так дія передбачена статтею 268 КПК УкраС—ни.

Прошу встановити, чи не обговорювалися даними особами протиправні діС— проти держави УкраС—на та сумськоС— громади, а також навмисне завдання фізичноС— шкоди громадському діячеві Казбану (громадське об’єднання "Просвіта") та журналісту Положію (газета "Панорама").

Враховуючи заяву мера м. Харкова Г. Кернеса про "звільнення м. Суми", яку багато сумчан сприйняли як погрозу, заяву міськоС— організаціС— ПартіС— регіонів про призначення мене "ворогом №1" та багатоденне незаконне спостереження, яке було встановлене за офісом газети "Панорама", інформацію, яка розміщуС”ться в соціальних мережах про людей із Харкова, які роз’їхалися по всім обласним центрам УкраС—ни з метою дестабілізаціС— ситуаціС—, а також заяву посадовоС— особи органи державноС— влади вимагаю негайноС— перевірку даноС— інформаціС— та забезпечення правопорядку в м. Суми та Сумській області, а також гарантій особистоС— безпеки для журналістів та громадських діячів.

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua