Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
25.04
Четверг
ЗАВТРА
26.04
Пятница
П.ЗАВТРА
27.04
Суббота
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

«Барсу» подключили для борьбы с «Панорамой»


06.02.2014

Директору футбольного центру "Барса"

Анатолію Твердоусу

Головного редактора газети "Панорама"

Р„вгена Положія

Шановний пане Анатолію!

З великим подивом прочитав на інформаційних ресурсах, які пов’язують з ПартіС”ю регіонів, що до футбольного центру "Барса" надійшов лист, в якому від ФЦ "Барса" вимагають 5 тис грн за номінацію "Досягнення року" в рейтингу "ТОП 50".

У мене тільки одне запитання: навіщо Ви так нагло фальшуС”те подіС—?

Менеджер Юлія Безкоровайна звернулася до Вас і вела з Вами листування з цього приводу, яке, при необхідності, ми можемо продемонструвати. Спочатку Ви ведете комерційні переговори, а потім раптом обурюС”тесь самим фактом пропозиціС—, тай ще розповсюджуС”те відповідні заяви. Якщо Вас не влаштовували запропоновані умови, то Ви могли звернутися до мене як головного редактора "Панорами", і ми могли б вирішити це питання. Але Ви, створивши відповідну нагоду, вирішили прийняти участь в досить брудній політичній грі.

Вважаю, це непорядно, по-перше, по відношенню до тіС”С— людини, менеджера, з яким Ви вели перемовини; а по-друге, очевидно, політична ситуація негативно вплинула на Вашу здатність приймати раціональні рішення. Тепер про рейтинги. СпробуС”мо внести ясність. В рейтингах "ТОП 50" експертами та читачами визначаються наступні номінаціС—:

- Людина року;

- ТОП 50 людей та С—хніх корисних справ;

- Золота Десятка (культури, наука, духовність);

- Спортивна десятка найвидатніших спортивних досягнень;

- Зелена десятка перспективних молодих людей Сумщини;

- Десятка економічних досягнень року.

Всі інші номінаціС— проекту "Досягнення року", "Проект року" і т.д. не С” експертним вибором чи вибором читача, а С” комерційними пропозиціями, що і відображено в прайсах, і ми ніколи цього не приховували, більш того, це загальноприйнята норма: С” редакційно-експертна частина, а С” рекламно-комерційна. В редакційно-експертну ФЦ "Барса" не потрапляС” не тільки через відсутність відповідних номінацій, а й по формату.

Менеджери з реклами рекламноС— агенціС— "Уік-енд", які займаються залученням реклами в проект "ТОП 50" звертаються з пропозиціями до всіх підприС”мств та організацій, які можуть прийняти комерційну участь в його реалізаціС—. Тож нічого образливого в тому, що до вас звернувся менеджер, щоб запропонувати участь в проекті, немаС”, це звичайна повсякденна робота людей, які важко заробляють собі на життя - робити комерційні пропозиціС— та обговорювати умови розміщення рекламноС— інформаціС—. Р† вже точно цей факт не вартий такого розголосу. Але хтось вирішив інакше, і зрозуміло, чому. "Панорама" — незалежна від фінансування будь-якоС— партіС— газета, тому позбавити С—С— реклами та репутаціС— - значить, позбавити коштів для існування.

Наостанок нагадаю: громада Сумщина винайняла Вас керувати комунальною установою, а не для політичних заяв. Один голова ОДА уже "залишився жити в Сумах", думаю, нинішній також не забариться. Політики та партіС— при владі змінюються, а, ми, люди, залишаС”мося жити тут і робити свою справу: Ви - розвивати футбольний дитячий центр, який збудований на кошти громади Сумщини і спонсорів (а не Юрія Чмиря, ПартіС— регіонів і Ваші особисті), ми - видавати газети і журнали.

Тому, якщо Ви вважаС”те себе порядною людиною і джентльменом, пропоную Вам вибачитися перед менеджером РА "Уік-енд" ЮліС”ю Безкоровайною. Ви вчинили некрасиво.

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua