Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
25.04
Четверг
ЗАВТРА
26.04
Пятница
П.ЗАВТРА
27.04
Суббота
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Вибух у Будинку профспілок: двоС” постраждалих


06.02.2014

У Штабі національного опору стверджують, що вибухнув пакет з написом «ліки».

У Будинку профспілок, зайнятому протестувальниками Р„вромайдану, в четвер вибухнув пакет з написом ліки. ДвоС” людей опинились у реанімаціС—.

Про це BBC УкраС—на повідомив комендант Будинку профспілок, депутат від «Батьківщини» Степан Кубів.

В столичній міліціС— також повідомили, що внаслідок вибуху одному активісту відірвало кисть руки, інший отримав опіки очей третього ступеня.

«У пакеті з написом «Ліки» виявився вибуховий пристрій», — заявив на прес-конференціС— в Штабі національного спротиву активіст Анатолій Ведмідь.

Теракт чи провокація

Представники Р„вромайдану не пустили міліціонерів до Будинку профспілок оглянути місце подіС—.

«Було ухвалене рішення не пускати міліцію в Будинок профспілок, адже останнім часом силовики займаються інформаційними провокаціями проти Майдану, брехнею, фальсифікаціС”ю та фабрикуванням доказів. Довіри до відомства вже немаС”», — повідомив BBC УкраС—на депутат від «Батьківщини» Володимир Ар’єв, який, за даними міліціС—, не пустив С—х в Будинок профспілок, назвавшись комендантом.

Анатолій Ведмідь, який займаС”ться ціС”ю справою в Будинку профспілок, розповів BBC УкраС—на, що активісти своС—ми силами розслідують подію.

«Постраждалих двоС”, місце подіС— вивчаС”ться, проводимо аналіз речовин, щоб з’ясувати, який пристрій спрацював. ВивчаС”мо ситуацію, але ще не відслідкували, як пакунок потрапив у середину», — заявив пан Ведмідь, який представився «радником з питань громадськоС— безпеки».

Він також повідомив, що у лікарні, де перебувають поранені, стоС—ть автобус з міліціонерами. Потерпілих охороняють воС—ни афганці.

Представники «Правого сектору» заявили, що інцидент С” виявом «терору», направленим проти протестувальників.

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua