Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
20.04
Суббота
ЗАВТРА
21.04
Воскресенье
П.ЗАВТРА
22.04
Понедельник
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Нардеп Володимир Шульга: "МінаС”в та його "Рідне місто" - Опозиція чи імітація?"


12.02.2014

Два місяці тому у світоглядній картині людства з’явилося нове поняття - МАЙДАН. Точніше, таке слово функціонуС” у світовій лінгвістиці уже декілька століть, проте було відоме радше вузьким колам іноземних знавців мови. Р†з листопада минулого року украС—нці додали інших, не менш вагомих, значень цьому слову. СвоС”ю громадянською позиціС”ю, незгодою терпіти утиски влади, тотальне розкрадання коштів, ігнорування прав громад, продажність судів, безчинств правоохоронних органів слово "майдан" сприймаС”ться як воля народу, здатність до самопожертви, патріотизм, мирний народний спротив. Хоча, як показали останні подіС—, не зовсім мирний, але, на моС” глибоке переконання, це С” передбачуваною реакціС”ю на неадекватно антинародні діС— з боку влади.

Я громадянин УкраС—ни, я тут народився, тут проживають моС— родичі, друзі, близькі. Р† я пишаюся, що мій народ здатний на справжні вчинки. Для мене вчинок - це здатність захистити свою родину, врешті свою Батьківщину! Тому я не перестаю пишатися своС—ми земляками-украС—нцями, котрі, незважаючи на люті морози, спартанські умови "побуту", реальний ризик втратити здоров’я і навіть життя у мирний час, - показують усьому світові приклад справжнього патріотизму, мужності й героС—зму.

А тепер про цинізм. Нещодавно став одним із свідків "опозиційності" фракціС— "Рідне місто" у Сумській міській радівЂ¦ під час фотосесіС— депутатів-мінаС”вців на киС—вському Р„вромайдані. Ці фото масово поширювалися у соцмережі Фейсбук. Наскільки я зрозумів, "Рідне місто" своС—м "героС—чним" вчинком (читай: фотосесіС”ю) заявило про свою опозиційність. Подібний вчинок заслуговував би на визнання, якби не деякі обставини.

Починаючи з 26 січня входи-виходи в приміщення міськоС— та обласноС— рад, а також обласноС— державноС— адміністраціС— заблоковані зсередини та охороняються, за свідченнями очевидців, декількома сотнями осіб у формі, схожій на міліцейську. Звідси логічне запитання: від кого "барикадуС”ться" влада в Сумах? Хто охороняС” сумську владу від громади? За чий кошт?

Звертаюся до сумського міського голови. Пане МінаС”в, чи спите Ви спокійно вночі після звірячого розгону та жорстокого побиття Ваших виборців з приміщення, яке Ви могли люб’язно надати громаді, оскільки воно перебуваС” в аренді й оплачуС”ться коштом міського бюджету, а отже, кожного з нас? Чи дійсно розраховуС”те на те, що хтось бодай на хвилину повірить, що фотосесія на Майдані в КиС”ві С” ознакою опозиційності контрольованоС— Вами фракціС— "Рідне місто"? Запам’ятайте: червоний зад у павіана не означаС”, що він революційно налаштований!

Закликаю усіх виборців, котрі сумніваються у щирості дій "Рідного міста", звернути увагу на синхронні голосування "проти" з питань, що стосуються критики президента, уряду, губернатора, резонансних подій у Сумах, які можуть негативно позначитися на рейтингу міського голови, оцінки ситуаціС— 27 січня в місті Сумах, і дійти висновку, що "Рідне місто" - це сателіт партіС— регіонів, частина С—С— вертикалі, а отже, не маС” жодного відношення до опозиціС—.

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua