Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
24.04
Среда
ЗАВТРА
25.04
Четверг
П.ЗАВТРА
26.04
Пятница
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Жителей Сум просят быть осторожными. Милицию — проверить информацию о заезжих "титушках"


20.02.2014

"Звертаюся до сумських міліціонерів від імені всіх здравомислячих людей м. Суми!

Шановні міліціонери! Не сумніваюся, що всі ви в курсі подій в УкраС—ні, осоюливо останніх — снайпера відстрелюють людей просто на Майдані незалежності, краС—на в одному кроці від катастрофи. Ви, люди в погонах, краще за всіх розуміС”те, що будь-який необережний крок, будь-яка дія, навіть слово може спричинити трагедію в нашому рідному місті.

Особисто я отримав інформацію, що зараз в місті знаходиться 5 автобусів так званих «тітушек» (кажучи прямо — кримінальників) із Харкова з метою вчинення під виглядом сумчан-протестувальників безладу в місті для того, щоб створити умови для використання вогнепальноС— зброС— проти мирних громадян. Цю інформацію я повідомив через прес-службу сумським міліцейським начальникам.

Міліціонери-сумчани, всі міліціонери, кому дороге це місто, хто любить людей, любить сумчан! У мене дуже слабка надія на те, що ви не отримаС”те незаконні команди. Не виконуйте С—х, будь ласка. Ми разом маС”мо відстояти наше місто від бандитів. Всю відповідальність за подальші подіС— несуть особисто пп. Козицький, Рапута, Мальований", — написал на своей странице в фейсбуке Евгений ПОЛОЖИЙ.

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua