Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
18.04
Четверг
ЗАВТРА
19.04
Пятница
П.ЗАВТРА
20.04
Суббота
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Против беспредела: в Сумах сотрудники СНПО им. Фрунзе хотят обратиться к силовикам и власти


20.02.2014

«Звернення трудового колективу ПАТ "Сумське НВО ім. М.В.Фрунзе" до генерального директора Цимбала О.Ю. та голови профспілкового комітету ПАТ "Сумське НВО ім. М.В.Фрунзе" Совгирі Р†.Р†.

Шановні Олексію Юрійовичу та Р†ване Р†вановичу!

В час, коли наша держава стоС—ть на межі громадянськоС— війни, ми як свідомі громадяни УкраС—ни, жителі міста Суми і колектив одного з найбільших підприС”мств області та УкраС—ни не можемо залишатися осторонь і мовчазно спостерігати за злочинними діями влади, які призвели до кровопролиття и загибелі наших співвітчизників!

Ми, як представники трудового колективу вимагаС”мо провести позачергове зібрання колективу підприС”мства та адміністраціС— для декларування наших вимог до керівників області і міста, обласних керівників СБУ, прокуратури, УМВС та міліціС— з наступними вимогами:

1. ВимагаС”мо обласних и міських керівників силових структур відкликати загони сумського "Беркуту", працівників УМВС та міліціС— з КиС”ва та присягнути на вірність украС—нському народу публічно перед міською громадою.

2. Не вчиняти протизаконних, насильницьких та безчинних дій з боку силовиків проти громадян своєї держави.

3. Голові ОДА та головному прокурору області від імені сумськоС— громади звернутися до Голови СБУ припинити підготовку до проведення антитерористичних заходів на територіС— УкраС—ни.

4. Голові ОДА та міському голові звернутися до Міністерства внутрішніх справ з вимогою припинити політичні репресіС— та звільнити всіх затриманих при проведенні мітингів.

5. Обласним керівникам організаціС— "Червоного Хреста" надати офіційний звіт, щодо витрачання коштів зібраних у співробітників підприС”мства, а також дати офіційне пояснення відмови у гуманітарній допомозі колегам з "Червоного Хреста" Канади.

Також вимагаС”мо керівництво заводу та керівництво профспілкового комітету висловити офіційну позицію ПАТ "Сумське НВО ім. М. В.Фрунзе" до подій, які відбуваються у нашій державі та, зокрема, в м. КиС”ві", — говорится в информации сотрудника предприятия.

По его словам, сейчас под этим обращением собирают подписи сотрудников.

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua