Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
26.04
Пятница
ЗАВТРА
27.04
Суббота
П.ЗАВТРА
28.04
Воскресенье
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Мэр г. Лебедин вышел из ПР


21.02.2014

Мэр г. Лебедин вышел из ПР. Его официальное заявление по этому поводу опубликовано на официальном сайте г. Лебедин.

Дорогі лебединці!

ПодіС—, які сьогодні відбуваються в КиС”ві та інших містах УкраС—ни, викликають стурбованість та занепокоС”ння. Я і всі жителі міста, глибоко співчуваю родинам загиблих в сутичках, в центрі столиці. Людина, С—С— життя і здоров’я, честь та гідність, недоторканість і безпека визнаються в УкраС—ні найвищою соціальною цінністю. Я не можу спокійно дивитися на все, що відбуваС”ться. По цьому мною прийнято рішення виходу з членів ПартіС— Регіонів.

Головна мета сьогодні - не реалізувати чиС—сь прагнення, а зберегти С”дину, сильну УкраС—ну для наших дітей і онуків, для С—хнього майбутнього. …

Багато помилок зроблено з обох сторін, але заради ціС”С— мети, нам потрібно знайти в собі сили, знайти волю для того, щоб припинити кровопролиття, смерті як мітингувальників, так і правоохоронців, сісти за стіл переговорів для пошуку компромісу.

Сьогоднішня ситуація розколюС” державу, і щоб цього не допустити, я в в першу чергу як людина та громадянин УкраС—ни закликаю вас, а разом і всі політичні сили, всіх громадських діячів та громадян діяти виключно в правовому, конституційному полі. Суспільству необхідний діалог з усіх проблемних питань. Але такий діалог повинен відбуватися виключно на засадах законності, громадянського миру та стабільності.

Аби заблокувати діяльність міста, дестабілізувати ситуацію в регіоні, залякати людей і посіяти паніку серед жителів Лебедина, 20 лютого по місту розпускались різні плітки про те, що буде захоплення адміністративних будівель, навчальних закладів, С” небезпека життю дітей.

Шановні лебединці, як міський голова обраний вами прошу не піддаватися паніці. В нашому місті повинні бути спокій і порядок. Я несу за це відповідальність і буду робити все для того, щоб так і було надалі. Місто живе і працюС” в нормальному штатному режимі.

Я звертаюся до вас, до кожного жителя міста не піддавайтеся на провокаціС—, тільки разом ми можемо і маС”мо зберегти мир і спокій. Лише такий шлях, плідна праця, С”дність і наша цілеспрямованість приведе до успіху. Хай Господь Бог береже вас і ваші родини.

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua