Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
25.04
Четверг
ЗАВТРА
26.04
Пятница
П.ЗАВТРА
27.04
Суббота
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Без паники: на Сумщине предупреждают о туристах-диверсантах


13.03.2014

<"Надійні люди повідомляють, що останніми днями і ночами багато молодих людей із РосіС— "козлиними тропами" перетинають кордон із невідомою метою. Напевне, туристи. Позавчора групу таких "туристів" бачили біля с. Могриця, швидше за все, байдарочники. Янукович тут сьогодні виступав, закликав військових не виконувати накази украС—нськоС— влади. Тобто, маС” настати час, і якась частина арміС— розвернеться і піде на КиС—в, а інша частина боронитеме столицю. При цьому на територіС— краС—ни - велика кількість громадян держави, яка де-факто С” ворогом і окупувала Крим, тобто потенційних диверсантів, мета перебування яких в УкраС—ні наразі не відома, але здогадатися не складно. Р† все назвуть громадянською війною. Думаю, дуже скоро злочинець в бігах виступить ще - із закликом піднятися сходу і півдню УкраС—ни проти "нацистів і бандеровців", а так як підніматися майже ніхто не хоче, то на цю роль і заплановані "туристи".

Не хочу сіяти паніки і розповсюджувати власні здогадки, але щось мені це дуже не подобаС”ться", — написал на своей странице в фейсбуке журналист Евгений ПОЛОЖИЙ.

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua