Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
23.04
Вторник
ЗАВТРА
24.04
Среда
П.ЗАВТРА
25.04
Четверг
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Кому майдан, а кому нагода підзаробити на чужому


14.03.2014

Майдан, зміна влади, економічна і політична криза, військова інтервенція Росії у Криму, все це головні теми останнього часу. Проте, на тлі вказаних подій зросла і криміногенна ситуація у державі.

Почастішали випадки вчинення громадянами злочинів проти власності, направленні на заволодіння чужими грошима і майном, зокрема, випадки шахрайства (заволодіння майном за допомогою обману та зловживання довірою), ст. 190 Кримінального кодексу України.

Звичайно, що цьому сприяє і безсильність правоохоронних органів, які в такій складній ситуації в країні не можуть захистити майнові права громадян.

Скористався ситуацією, аби поживитися у «мутній» воді і наш з вами співвітчизник, житель м. Суми Пархоменко Олег Миколайович (20.12.1970р.н.).

Історія почалася у грудні 2013р. з пошуку меблевого майстра в газеті Ваш шанс. Око впало на об’яву: «Виготовлення будь-яких меблів та будь-якого торговельного обладнання з різних матеріалів. Якісно. Гарантія. т. 050-746-46-48, 067-771-29-07». (як пізніше з’ясувалося це був Пархоменко Олег Миколайович).

Домовилися про зустріч для обговорення деталей. Тут і почався «розвод», що він є нібито директором мебельної фабрики, має свій цех з усім необхідним обладнанням та найнятих працівників. Мою довіру підкріпило і те, що мені було надано і документ про реєстрацію приватного підприємця і договір з печатками і квитанцію на отримання коштів. Все нібито нормально. Даю аванс. Пройшло половину строку, передбаченого договором і я вирішив перевірити стан виконання мого замовлення.

У відповідь Пархоменко О.І. мені пояснив, що всі необхідні для виготовлення матеріали вже закуплені, ДСП вже розпиляно і ведеться процес збирання. Після цього я попросив подивитися на результати робіт, Олег пообіцяв мені перетелефонувати але не перетелефонував. На всі мої наступні дзвінки протягом декількох днів він не відповідав. А коли я дзвонив з інших номерів, почувши мій голос він кидав слухавку або казав, що нічого не чує через поганий зв'язок.

Коли я прийшов за адресою, яку він вказав у договорі як своє місце проживання (м. Суми, вул. Кооперативна, 4, кв. 33), мені відкрила двері жінка, яка сказала, що він тут давно не проживає, квартира йому не належить і він тут не прописаний. Згодом це також виявилося брехнею, адже сусіди його постійно бачили на подвір’ї будинку з собаками, яких я помітив у вказаній вище квартирі.

По факту порушено кримінальне провадження за ст. 190 КК України, (шахрайство). Пізніше я дізнався, що Олег декілька років тому дійсно був директором ТОВ «Реммебель», але вже давно немає ніякого відношення до цієї організації і вся надана ним інформація щодо наявності у нього меблевого виробництва та найнятих робітників була обманом.

Згодом стало також відомо, що я не перший постраждалий від дій цього шахрая.

Якщо, можливо, і Ви стали жертвою вказаної особи (зверніть увагу на фото), звертайтеся до міліції або до мене (050-327-93-66, Жуков Володимр Миколайович). Я найняв юриста, який безкоштовно для Вас підготовить заяву до правоохоронних органів або позов до суду.

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua