Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
20.05
Понедельник
ЗАВТРА
21.05
Вторник
П.ЗАВТРА
22.05
Среда
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Лідер сумської організаціїї УНП нагадує, що разлючені пасажири можуть перекривати рух транспорту


15.06.2011

«Якщо місцева влада не компенсує проїзд пільговиків, залізничники можуть відмінити найбільш збиткові приміські потяги, або скоротить маршрути прямування, а постраждають знову пенсіонери», - в цьому впевнений голова управи обласної організації УНП Віталій ВОЛОЩУК.

Як повідомляє прес – служба обласної організації УНП, «така ситуація вкрай вибухонебезпечна саме зараз, оскільки саме літньої пори найвищий пасажиропотік пільговиків. А це може спровокувати ситуацію попередніх років, коли пасажири просто перекривали рух на залізниці, оскільки не могли фізично влізти в переповнені приміські поїзди на зупинках, поблизу яких знаходяться їх присадибні ділянки. Залізничники зменшували кількість вагонів на маршрутах, бо неотримували компенсації, а розплачувались за все пенсіонери».

Партієць запевняє, що «суми компенсацій за пільгові перевезення Сумською облдержадміністрацією Південній залізниці в нинішньому році катастрофічно низькі. Проплати не покривають і третьої частини від необхідних сум».

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua