Погода г.Сумы
СЕГОДНЯ
20.05
Понедельник
ЗАВТРА
21.05
Вторник
П.ЗАВТРА
22.05
Среда
ночью-3°C-5°C-13°C
до
обеда
днем

-1°C

-4°C

-8°C

после обеда
последнее обновление: 10:00 (GMT+2)
Курсы валют г.Сумы
ВалютаКурс НБУ
на
Банки г.Сумы на
покупкапродажа

USD

0

0

0

EUR

0

0

0

RUB

0

0

0

Реклама

Форма и содержание


22.08.2011

На сессии Сумского областного совета 19 августа представитель ВО «Батьківщина» зачитал заявление партии по поводу политических репрессий. И хоть аналогичный текст присутствующие могли слышать на сессии горсовета, «креатива» партийцы все же добавили. Депутат Сумского облсовета, заместитель председателя областной партийной организации «Батьківщина» Владимир ШУЛЬГА сидел на сессии в футболке с надписью: «Нет-политическим репрессиям!. Он даже вышел к микрофону, чтобы те, кто еще не обратил на это внимание, могли рассмотреть этот шедевр легкой промышленности.
«Під час чергової сесії Сумської обласної ради, голова Сумської обласної партійної організації «ВО «Батьківщина» Геннадій Дорошенко виступив з заявою проти політичних репресій і арешту лідера партії Юлії Тимошенко.
«Ми звертаємось до світового співтовариства, до компетентних міжнародних організацій із щирим проханням використати свій вплив та авторитет, щоб нагадати керівництву України про необхідність дотримання демократичних норм політичної конкуренції в Україні та унеможливлення використання судових органів для переслідування опозиції. Ми звертаємось до наших колег з усіх місцевих рад України із закликом підтримати наше звернення і голосно задекларувати нашу спільну відданість демократичним принципам і готовність захищати свою громадську позицію», - йдеться у тексті заяви.
Геннадій Дорошенко звернувся до українського народу із закликом: ««Не будьте байдужими!» і «Не бійтеся!». Нас – мільйони, а їх – одиниці. Тому час справедливості настане!».
Такі заяви вже оголошенні на сесіях міських та районних рад Сумської області, - повідомляє пресс-служба обласної організації ВО «Батьківщина».

 Copyright © 2008-2023, inform.sumy.ua

Использование материалов inform.sumy.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий – активной гиперссылки) на inform.sumy.ua