Каталог / Юриспруденция / Адвокаты /

Адвокатське бюро "Шелест та партнери"

Адрес:40000, м. Суми, вул, Перекопська, 11
Телефоны: 0542-770874; 050-5304662; 068-6289249
Электронная почта: mykola_shelest@ukr.net
Дата добавления в каталог: 18.05.2015

Адвокатське бюро "Шелест та партнери" – це команда професійних адвокатів та юристів, що володіє великим досвідом в різних галузях права. Ми представляємо інтереси наших клієнтів в судах різних інстанцій, державних, правоохоронних та контролюючих органах, надаємо правову допомогу з будь-яких питань господарської діяльності підприємства.

Правова допомога, яку надає адвокатське бюро, охоплює весь спектр господарського, цивільного, адміністративного і кримінального права. Завдяки професійному підходу та високій кваліфікації ми забезпечуємо найвищу якість юридичних послуг.

Оптимізація правового захисту у кримінальному провадженні, представництво інтересів в цивільних, адміністративних, господарських справах, робота з проблемними активами підприємства, захист корпоративних прав власників, правова допомога у сфері інтелектуальної власності, юридичний супровід господарської діяльності та професійна допомога у важких ситуаціях – це далеко не повний спектр послуг, що надаються нашою компанією.

Співробітники адвокатського бюро завжди досконало вивчають Вашу проблемну ситуацію, її предмет, докладають максимум зусиль для надання правової допомоги та досягнення найкращого результату на найвищому рівні.

Адрес на карте:

Отзывы: