Музей шоколаду "АВК" у Сумах!

Дата: 22-10-2012
Автор: Ra

Вже зовсім скоро у м. Суми на жителів та гостей міста чекає солодкий сюрприз, адже свої двері гостинно відчиняє унікальний проект — Музей шоколаду «АВК». Всі мешканці, а також гості міста запрошені на це свято!

З 25 жовтня кожен, хто не байдужий до шоколаду, матиме нагоду власними очима побачити неповторні солодкі шедеври, виготовлені українськими майстрами. На огляд сумчанам будуть представлені витвори, які експонувались у Львівському музеї, а саме марципанова Донбас Арена, велична Андріївська церква та, звісно ж, ще до 40 інших витворів з шоколаду, мастики та марципану.

Ви матимете можливість побачити всю красу шоколадного мистецтва на власні очі. Впродовж події відвідаєте всі зони музею, дізнаєтесь про таємниці солодкого напою та, безумовно, скуштуєте його та зможете собі придбати подарунок на пам’ять. Повірте, сюди Вам захочеться повернутись!

Двері музею будуть відкриті з 25.10.12 по 17.02.13 року з 10.00 до 19.00 години. Вихідний – середа.

Адреса музею: м. Суми, вул. Горького 5, Дім культури ім. Фрунзе

Це цікаво: Музей шоколаду «АВК» - унікальний європейський проект, який компанія «АВК» розвиває на території СНД з 2010 року. За час існування Музей шоколаду проїхав всю Україну — 23 міста, де шоколадні шедеври змогли побачити і спробувати більш ніж 300 000 українців. Нещодавно у Львові відкрив свої двері перший в Україні стаціонарний музей шоколаду.

Просмотров - 2337