Разруха в центре Сум (фотофакт)

05.08.2015

Демонтаж плит на Театральной площади в Сумах заставил горожан задуматься об общем впечатлении от этой территории. Сумчане не понимают, почему нельзя навести элементарный порядок возле фонтанов, сохранить гранитные плиты, которые сейчас потихоньку растаскивают.

«»Чого ми такі бідні- бо дурні…а чого ми такі дурні- бо бідні…»Вся ця «краса» в самому центрі Сум…Театральна площа…парадний вхід в царство Мельпомени…

На площі розпочали демонтаж бетонних плит- бо вони потрібні для дороги на сміттєзвалище. До ворожки не ходи- в подальшому її замостять плиткою-бо то улюблене заняття градоначальників ще з часів Щербаня -швидко, просто і відкатно. А фонтани? А єдина концепція і архітектурний вид площі? Де вони?

Добре, немає коштів на серйозну реконструкцію- так хоча б прибрати цей грандіозний срач…Немає двірників- ми готові влаштовувати щомісячну толоку, щоб прибрати фонтани від сміття.

Натуральну гранітну плиту (вічний матеріал) почали розкрадати. ЇЇ і демонтувати не потрібно, час все зробив. Невже місто таке багате, що йому ця плита не потрібна.Невже її не можна зберегти для інших проектів?

Якщо місто таке недієздатне, то нехай ця собака злізе з сіна…і віддасть площу в приватні руки. Я розмовляв з керівництвом театру, питав, чого вони не прибирають територію фонтанів. А НЕ МОЖНА їм туди лізти, бо вона не ЇХНЯ…», — написал Сергей ТИХЕНКО и выложил фото.

Інші новини:

Коментарі: