Несчастье или убийство? На Сумщине простятся с Сергеем Харченко

01.09.2016

2 сентября в 12.00. на центральной площади г. Ромны состоится митинг-прощание с Сергеем Харченко, участником боевых действий на Востоке Украины, хорошим человеком, настоящим мужчиной, мужественным воином. Об этом на своей странице сообщила Елена Юракова. «Усе… Сергія немає. Царство Небесне! 31.08.2016 8.05 серце зупинилося…», — написала она.

Депутат Сумского областного совета, главный редактор газеты «Говоримо ВГОЛОС» Виктория МУРИЧ написала, что мужчину избили до смерти, хотя свидетели утверждают, что он вроде как упал у магазина. Она уже высказала обеспокоенность происходящим.

«Як мешканка м. Ромни й депутат Сумської обласної ради я глибоко стурбована криміногенною ситуацію, що склалася в нашому місті. Яскравим доказом того, що гірше бути вже не може є ніч з 24-го на 25-те серпня, коли народ святкував день Незалежності. Не для всіх це свято асоціюється з вишиванками та патріотичними піснями, у багатьох воно пов’язане з масовими пияцтвом, побиттями, хуліганством, поножовщиною і т.д. Взяти лише те, що учасника АТО Сергія Харченка у цю ніч забили до півсмерті, і навіть після операції лікарі не дають шансів на життя. Проте, як завжди – свідки залякані й мовчать. А тому ні крайніх, ні винних знайти поки не вдалося. Хоча, нічого правди ховати, їх не надто активно й шукають. І це вже другий випадок звірячого побиття учасника АТО в нашому місті!

…на фоні цього поліція виглядає як орган, який попри пройдену атестацію повністю дискредитував себе й не здатен навести лад у місті та забезпечити правопорядок.», — написала она в колонке редактора и обратилась к руководству горсовета, чтобы представители власти инициировали размещение в Ромнах роты Нацгвардии.

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: