17.08.2017
За последние четыре года кастрюля борща «потеряла» почти половину своего веса. В 2014 году сварить полную 5-литровую кастрюлю борща можно было за 46 гривен. Уже в следующем 2015-ом году за те же деньги можно было приготовить только 69% борща от 5-литровой кастрюли, то есть 3,45 литра. В 2016-ом году ситуация чуть улучшилась, и за 46 гривен можно было сварить 3,85 л борща. А сегодня за те же деньги можно сварить чуть больше половины пятилитровой кастрюли борща – 53% или 2,65 л, — посчитало «Слово и Дело».
Інші новини:
21.08.2025 Марину Гладун та її тренера відзначили за історичну перемогу на чемпіонаті Європи з пляжного волейболу
21.08.2025 У Лебедині на День міста зібрали 20 000 гривень для 47-ї бригади
21.08.2025 Волонтери «Шостка Добро» оголосили благодійну лотерею до Дня Незалежності
21.08.2025 Заклади освіти в Сумах стали ціллю росіян: чи можливо їх відновити
21.08.2025 У Конотопі презентували концепцію оновлення Привокзальної площі
21.08.2025 Для Охтирського музею за 50 тис. грн реставруватимуть килим XIX століття
21.08.2025 У Лебедині на День міста зібрали 20 000 гривень для 47-ї бригади
21.08.2025 Волонтери «Шостка Добро» оголосили благодійну лотерею до Дня Незалежності
21.08.2025 Заклади освіти в Сумах стали ціллю росіян: чи можливо їх відновити
21.08.2025 У Конотопі презентували концепцію оновлення Привокзальної площі
21.08.2025 Для Охтирського музею за 50 тис. грн реставруватимуть килим XIX століття