Односельчанка спустошила банківську картку пенсіонера

05.12.2017

До Недригайлівського відділення поліції надійшла заява про крадіжку 600 гривень із власної банківської картки від 62-річного жителя одного з сіл району. Чоловік розповів поліцейським, що підозрює у викраденні коштів свою знайому 54-річну односельчанку, якій напередодні він давав карту, щоб та придбала йому продукти. Та ні продуктів, ні знайомої того дня він не дочекався.

У банку чоловіка повідомили, що з його рахунку було знято 600 гривень. Заявник відразу розшукав знайому та зажадав повернення платіжної картки та грошей, але гроші назад він так і не отримав, тож і звернувся до поліції за допомогою.

Правоохоронці досить швидко встановили, що знайома потерпілого вже має судимість за скоєння крадіжки та відразу вирушили до помешкання підозрюваної, аби з’ясувати всі обставини зникнення грошей з картки заявника. 

«Як виявилось, жінка скористалась довірливістю знайомого та витратила всі його гроші на власний розсуд, – розповідає Володимир Зубенко, начальник Недригайлівського відділення поліції. – Наразі у відношенні підозрюваної відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Тож на жінці очікує чергове кримінальне покарання».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: