Компанія “Сумимостобуд” підтримала майбутніх лідерів Сумщини

05.12.2017

1-2 грудня в стінах Сумської обласної ради відбулася моделювальна гра “Служитель народу”, що дала можливість старшокласникам, студентам та просто зацікавленій молоді спробувати себе в ролі депутатів місцевої ради.

Захід представляв собою імітаційне моделювання роботи Сумської обласної ради. Учасникам надали можливість відчути себе справжніми депутатами, взяти участь у розробленні та прийнятті місцевих ініціатив, працювати в сесійному залі Сумської обласної ради.

Проект “Служитель народу” реалізовується громадською організацією “Сумська молодіжна організація “Ліцей” спільно з Управлінням інформаційної діяльності Сумської ОДА та за підтримки Сумської обласної ради.  Участь у проекті взяли учні шкіл, студенти сумських вишів, представники громадських організацій, ініціативних груп та просто активні жителі нашої області.

Компаня “Сумимостобуд” долучилася до даної ініціативи, за що отримала подяку від організаторів:

“Дякуємо ТОВ “Сумимостобуд” та особисто Ткаченко Андрей за підтримку та сприяння в організації проекту “Служитель народу”(обласний рівень), а саме забезпечення житлом для учасників з Конотопа та Охтирки. Маємо надію на подальшу співпрацю”.

ТОВ “Сумимостобуд” розуміє важливість подібних ініціатив, які дозволяють не лише зрозуміти роботу місцевої влади, а й дати поштовх для нашої молоді, самим йти на держслужбу і роботи позитивні зміни у нашій державі, як наша компанія робить їх на дорогах Сумщини!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: