У Сумах на махінаціях із документами викрили зубного лікаря

06.12.2017

У Сумах працівники поліції встановили, що працівник однієї з медичних установ обласного центру підозрюється у використанні підроблених документів. У ході слідства встановлено, що 48-річний чоловік, працюючи зубним лікарем, надав до відділу кадрів медичного закладу диплом кандидата медичних наук за спеціальністю «Ортопедична стоматологія», на підставі чого цілих півтора роки отримував доплату до посадового окладу у розмірі 15%. В результаті оборудки до кишені стоматолога «перейшло» понад 6000 гривень бюджетних грошей. 

А у Сумському районі поліція затримала 33-річного мешканця Чернігівської області, який підробив водійське посвідчення республіки Узбекистан, вклеївши в нього власну фотокартку. З якою метою він це вчинив, повинно з’ясувати слідство.

Проти стоматолога і жителя сусідньої області поліція відкрила кримінальне провадження за ч.4 ст. 358 «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафів, або обмеження волі на строк до двох років. Слідство триває.

Увага! На сайті “Сумські дебати” доступний новий сервіс “оголошення”. Усі оголошення подаються абсолютно безкоштовно і без реєстрації, є можливість додавати фото. Останні п’ять оголошень автоматично транслюються на головній сторінці та на сторінках із новинами. Кількість поданих оголошень не обмежується. Скористайтесь нагодою і подайте безкоштовно своє оголошення!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: