На Сумщині невідомі розкидали коробки із китайською канцелярією

06.12.2017

Сьогодні вночі у Великописарівському районі Сумщини завдяки чіткій взаємодії правоохоронців двох підрозділів Держприкордонслужби припинено спробу незаконного переміщення через державний кордон товарів народного споживання.

Інформацію про рух транспортного засобу з території Росії до українського кордону поза пунктом пропуску прикордонники Сумського загону отримали від військовослужбовців Харківського прикордонного загону.

За вказаним напрямком, неподалік кордону, правоохоронці побачили автомобіль і трьох невідомих осіб. Помітивши наближення українських прикордонників, порушники сіли в авто та зникли у зворотному напрямку. Перевіривши місцевість, українські правоохоронці на контрольно-слідовій смузі виявили 3 картонні коробки із канцелярією, які, скоріш за все, були перекинуті через кордон невідомими особами.

Наразі виявлений товар доставлений до прикордонного підрозділу встановленим порядком та найближчим часом буде переданий працівникам фіскальної служби.

Увага! На сайті “Сумські дебати” доступний новий сервіс “оголошення”. Усі оголошення подаються абсолютно безкоштовно і без реєстрації, є можливість додавати фото. Останні п’ять оголошень автоматично транслюються на головній сторінці та на сторінках із новинами. Кількість поданих оголошень не обмежується. Скористайтесь нагодою і подайте безкоштовно своє оголошення!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: