Сумчанку ошукали майже на 2 тисячі доларів

06.12.2017

Повідомлення про шахрайство до Сумського відділу поліції надійшло від 65-річної жінки. Вона розповіла, що вранці їй зателефонував незнайомець, який назвався її сином та повідомив, що потрапив у ДТП. Чоловік зазначив, що йому терміново потрібні гроші, інакше кримінальної відповідальності не уникнути.

Далі за сценарієм зловмисників, слухавку взяв псевдополіцейський. Заспокоюючи жінку, він повідомив, що уникнути кримінальної відповідальності можна за умови сплати потерпілим матеріальної допомоги. Він вказав, що потрібні гроші на операцію людині, яка постраждала в ДТП. Потім додав, що якщо вона погоджується на пропозицію, через кілька хвилин до неї додому зайде чоловік за грошима.

Незнайомцю жінка віддала одну тисячу сімсот доларів США. Після чого зателефонувала синові, який знаходився вдома з родиною і ні до якого ДТП відношення не мав.

Нині працівники поліції в рамках відкритого кримінального провадження за ч.1 ст.190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України ведуть пошуки зловмисників та звертаються до всіх небайдужих громадян, якщо будь-кому відома інформація, що допоможе слідству у розкритті злочину, звертайтесь за телефоном «102». Анонімність гарантується.

Увага! На сайті “Сумські дебати” доступний новий сервіс “оголошення”. Усі оголошення подаються абсолютно безкоштовно і без реєстрації, є можливість додавати фото. Останні п’ять оголошень автоматично транслюються на головній сторінці та на сторінках із новинами. Кількість поданих оголошень не обмежується. Скористайтесь нагодою і подайте безкоштовно своє оголошення!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: