Службовий пес винюхав нелегальну схованку іноземця

06.12.2017

Сьогодні вранці в пункті пропуску «Бачівськ» під час проведення прикордонно-митного контролю у мікроавтобусі «Mercedes Sprinter» молдовської реєстрації виявили комплектуючі до мисливських набоїв.

У ході поглибленого огляду транспортного засобу, прикордонники із залученням службового собаки та спільно з працівниками митної служби,  серед особистих речей громадянин Молдови виявили близько 800 капсулів до мисливських набоїв. Чоловік, що прямував до Росії, приховав їх у сумці.

Наразі виявлені предмети вилучені працівниками митниці встановленим порядком. На правопорушника складені відповідні адміністративні матеріали, повідомляє Держприкордонслужба.

Увага! На сайті “Сумські дебати” доступний новий сервіс “оголошення”. Усі оголошення подаються абсолютно безкоштовно і без реєстрації, є можливість додавати фото. Останні п’ять оголошень автоматично транслюються на головній сторінці та на сторінках із новинами. Кількість поданих оголошень не обмежується. Скористайтесь нагодою і подайте безкоштовно своє оголошення!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: