15-річний хлопець обікрав будинок сусіда

06.12.2017

Минулої доби правоохоронці розкрили 5 крадіжок чужого майна.

Так, в Охтирці місцевий дільничний розкрив крадіжку велосипеда, яку скоїв 41-річний місцевий мешканець, а в Роменському районі інший дільничний офіцер розкрив крадіжку телевізора з навчального закладу одного з сіл району. Поліцейські не тільки встановили особу зловмисника, яким виявився 25-річний місцевий житель, але й відшукали та повернув викрадену дорого вартісну річ освітянам. 

Ще одного нічного злодія викрили дільничні в Сумському районі. До поліцейських із заявою про крадіжку металевих виробів з власного будинку звернувся житель одного з сіл району. Правоохоронці того ж дня відшукали крадія та всі викрадені ним предмети. Зловмисником виявився 15-річний місцевий житель, який проживає на одній вулиці з потерпілим. Дізнавшись, що господаря не має вдома, підліток вночі зірвав замок до помешкання і виніс з нього всі металеві речі.

В Білопільському районі дільничний офіцер поліції викрив 49-річного чоловіка, який тимчасово проживаючи у свого знайомого, викрав у останнього зимові чоботи та 100 гривень готівки.

А в Лебединському районі ще один дільничний розкрив крадіжку бензопили з помешкання жителя району, яку скоїв 29-річний знайомий потерпілого, коли перебував у нього в гостях.

За всіма даними фактами в поліції відкриті відповідні кримінальні провадження за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, в рамках яких правоохоронці перевірять всіх підозрюваних на причетність до інших подібних майнових злочинів.

Увага! На сайті “Сумські дебати” доступний новий сервіс “оголошення”. Усі оголошення подаються абсолютно безкоштовно і без реєстрації, є можливість додавати фото. Останні п’ять оголошень автоматично транслюються на головній сторінці та на сторінках із новинами. Кількість поданих оголошень не обмежується. Скористайтесь нагодою і подайте безкоштовно своє оголошення!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: