На Сумщині назвали кращі райони за результатами призовної кампанії

06.12.2017

Найкраще із осінніим призовом впоралися Охтирський (146%), Краснопільський (130%), Буринський (127%), Кролевецький (127%), Шосткинський (125%), Конотопський (124%), Сумський (111%), Середино-Будський (111%), Ямпільський (110%) райони.

Одним із факторів, що посприяли виконанню плану, називають фінансову підтримку військових комісаріатів. Так, тільки у цьому році з обласного бюджету Сумському обласному військовому комісаріату було виділено 315 тисяч гривень. Окрім цього, облдержадміністрація організувала надання шефської допомоги всім військовим частинам, що дислокуються на території області. Відтак, загалом шефської допомоги на Сумщині у поточному році надано на суму понад 4 мільйони гривень.

Із призвоним завданням у області впоралися на 100%,  навіть не зважаючи, що  у другій декаді листопада показники для Сумщини були збільшені на 16%.

Райони, де показники вище 100% дали змогу не залишитися області в кінці, хоч у Глухові, Конотопі, Охтирці, Сумах, Ромнах, Шостці планове завдання було виконано не у повному обсязі. Це свідчить, в тому числі, і про недостатній рівень проведення роз’яснювальної роботи серед призовників та їх  батьків.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: