У безлюдному місці пограбували жінку

06.12.2017

До Роменського відділу поліції з заявою про пограбування звернулась 25-річна жителька міста. Заявниця пояснила, що зранку вона, як завжди, направлялась на роботу через гайок. Несподівано ззаду до неї підбіг невідомий і збив з ніг. Зловмисник силою вирвав з рук потерпілої сумочку, в якій були мобільний телефон, документи та гаманець з грошима, після чого хутко зник. 

Працівники сектору кримінальної поліції провели пошукові заходи та оперативним шляхом вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 26-річний роменчанин, який і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців. 

Тож як тільки підозрюваного затримали, слідчі Роменського відділу поліції звернулись до Роменського міськрайонного суду з клопотаннями, яке було погоджено Роменською місцевою прокуратурою, про обрання відносно зловмисника запобіжного заходу – домашній арешт. 

У результаті розгляду клопотання суддею Роменського міськрайонного суду відносно 26-річного зловмисника було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 30 діб. Відтак з зали суду затриманого вивели вже під конвоєм. У скоєному чоловік зізнався та, виправдовуючись, пояснив, що зважився на злочин, коли помітив в досить безлюдному місці самотню жінку. А зробив це, аби швидко та легко роздобути гроші. Здобутим майном розпорядився швидко – телефон продав, а виручені за це кошти та інші гроші витратив на алкоголь.

Наразі відносно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (пограбування) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді до шести років ув’язнення.

Увага! На сайті “Сумські дебати” доступний новий сервіс “оголошення”. Усі оголошення подаються абсолютно безкоштовно і без реєстрації, є можливість додавати фото. Останні п’ять оголошень автоматично транслюються на головній сторінці та на сторінках із новинами. Кількість поданих оголошень не обмежується. Скористайтесь нагодою і подайте безкоштовно своє оголошення!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: