Пішохід кулаком розбив вікно маршрутки. Постраждала дитина (фото)

06.12.2017

У Шостці чоловік, образившись на водія маршрутного таксі, котрий не пропустив його на пішохідному переході, кулаком вдарив у вікно транспортного засобу. Як результат – в очі 15-річній пасажирці маршрутки потрапили уламки розбитого скла.

Про подію в поліцію надійшло одразу три повідомлення: спочатку випадкові перехожі повідомили, що маршрутне таксі ледь не наїхало на пішохода, друге – про розбите в транспортному засобі скло, і третє, від працівників «швидкої» – про травмування склом неповнолітньої дитини.

Група реагування патрульної поліції, яка вже після першого повідомлення прибула за викликом, на місці події застала всіх учасників конфлікту. Уже під час першочергових опитувань правоохоронці з‘ясували, що водій громадського транспорту, порушуючи правила дорожнього руху, не пропустив пішохода. Розлючений чоловік у відповідь кулаком розбив бокове вікно маршрутного таксі. Шматки скла посипалися на пасажирів, серед яких знаходилась 15-річна дівчина, яка їхала з дому до навчального закладу. Оскільки вона знаходилася найближче до вікна, дитині в очі потрапили дрібні уламки. Викликані медики госпіталізували дівчину, тож їй доведеться проходити курс лікування в офтальмологічному відділенні Сумської обласної дитячої клінічної лікарні.

Наразі правоохоронці опитують всіх учасників та свідків події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.  Поліцейські звертаються до громадян з проханням бути ввічливими та чемними одне до одного, не дозволяти емоціям брати гору над здоровим глуздом, і пам‘ятати, що в результаті подібних безрозсудливих дій можуть постраждати зовсім сторонні особи чи навіть діти.

Увага! На сайті “Сумські дебати” доступний новий сервіс “оголошення”. Усі оголошення подаються абсолютно безкоштовно і без реєстрації, є можливість додавати фото. Останні п’ять оголошень автоматично транслюються на головній сторінці та на сторінках із новинами. Кількість поданих оголошень не обмежується. Скористайтесь нагодою і подайте безкоштовно своє оголошення!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: