Стало відомо про підтасовку результатів конкурсу на призначення керівника “UA:Суми”

06.12.2017

Сумчанка Ольга Бражник повідомила про підтасовку результатів конкурсу на заміщення посад менеджерів та продюсерів регіональних філій суспільного мовлення. Про це вона знає не з чуток – сама брала у ньому участь і зробила висновки щодо чесності ухвалених рішень.

На своїй сторінці у Фейсбуці Ольга пояснила, що спочатку від претендентів вимагалася наявність вищої економічної або юридичної освіти, але незадовго до закінчення прийому документів цей пункт без додаткового оголошення змінили.

“Я сьогодні постила посилання на сторінку пана Зураба Аласанії, де були опубліковані результати конкурсу на заміщення посад менеджерів та продюсерів регіональних філій суспільного мовлення. Репост супроводжувався моїм коментарем про порушення процедури проведення конкурсу, а саме – зміна умов конкурсу в частині освітніх вимог до кандидатів. Пост зник. Ні, я не передумала і не видалила його. Власник сторінки з посиланням забанив мене з цілком очевидних причин. Якщо хтось сподіваєтся, що мені буде ліньки повторити сказане – то хтось помиляється.

Порушення мало місце: спочатку були поставлені вимоги до кандидатів про наявність вищої економічної або юридичної освіти. За кілька днів до завершення прийому документів умови було змінено на наявність вищої освіти без вказування профілю. Про це не було додаткового оголошення у встановленому законодавством порядку. (Так, я маю скріни до і після редагування переліку вимог).

Це говорить про одне – була мета завести на якусь із посад претендента, у якого нема відповідної освіти і не дати розширитись колу набувачів посад. Хто б це міг бути? В кого є посилання – киньте в коменти, подумаємо разом”.

Також читайте: Сергей Пушко: за назначением Такула стоит нардеп Медуница

Директором “UA:СУМИ” став активіст Такул, який не має досвіду в журналістиці

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: